Bayram Sevinci Fotoğraf YarışmasıSEN DE GÖNDER
iPhone 5 hediyeli fotoğraf yarışmamız 17 Ekim Çarşamba saat 10:00'da başlıyor!
Kazanmak için tek yapmanız gereken "bayram sevinci" temalı fotoğraflarınızı göndermek!
Milliyet.com.tr ziyaretçilerinin en çok beğendiği fotoğrafın sahibi, iPhone 5'in sahibi oluyor.
Yarışmaya dilediğiniz kadar fotoğrafla katılabilir, fotoğraflarınızı sosyal medyada paylaşabilir, arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.
30 Ekim'e kadar sürecek olan yarışmamızda ikinci olan Canon 1100 fotoğraf makinesi, üçüncü olan yarışmacı da Bimeks'ten 500 TL'lik hediye çeki kazanıyor!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
en güzel fotoğrafı çeksende kazanma şansın yok çevren ve oy toplama potnsiyelin olmazsa.beğenili yarışmaları hiç sevmiyorum demiştim demi
en güzel fotoğrafı çeksende kazanma şansın yok çevren ve oy toplama potnsiyelin olmazsa.beğenili yarışmaları hiç sevmiyorum demiştim demi 
hıhım demiştin beğenili beğenmiyorum die=D
amma beğeni hastası bu firmalar yaa...adam gibi yap jurili işte..ne gerek var beğeniye..
bayram gelmeden sevincini nasıl paylaşalım yaa :d
Gelince sevinci paylaşmaya ne var. Önemli olan gelmeden paylaşmak
Gelince sevinci paylaşmaya ne var. Önemli olan gelmeden paylaşmak 
hahaha, ama yahu misal çocuklar bayramlık giyse, öyle şeker şeker çeksek falan.
şimdi ruh yok ki? bayramda çocuklar şıkır şıkır giyiniyo ne güzel, alırız 5 tanesini veririz ellerine şeker, hooop kap ödülü aahaha
O dediğini şimdi kimse yapmaz. Onun için sen şimdiden çocukları bayrammış gibi giyindir şekerleri ver eline çek fotoyu gönder kazan
bayram sevinçli resim kolayda en çok beğenilenmiş