zamana karşı yarışmalı bir oyun hazırlamakla eti, yine halt etmiş. bu şekildeki yarışmalarda herkesçe biliniyor ki hile yapılıyor.
ayrıca kullanıcıların internet hızlarına göre farklılık oluşuyor. bu da eşitsizlik demektir.
zamana karşı yarışmalı bir oyun hazırlamakla eti, yine halt etmiş. bu şekildeki yarışmalarda herkesçe biliniyor ki hile yapılıyor.
ayrıca kullanıcıların internet hızlarına göre farklılık oluşuyor. bu da eşitsizlik demektir.
kesinlikle katılıyorum.ayrıca 1 kişiye ödül verildi sanırım hiç adil değildi
ilk 10 u gösteriyor ben de ilk 10 a girdim sevindim megerse bir kişiymiş kazanan sacma bi daha oynamam
hile programı kullanılmış orda
10 soruyu 15sn de yapamazlar her soru 2 3 sn de değişio zaten hemen cevap versen bile
arkadaşlar en fazla kafadan ataraık hıphızlı 25 saniye geçiyor soruları işaretleme felannn yani hile ya eti bu kampanya işinde bir güzel yarışma yapamadı gitti
aynen kaç gündür uğraşıyorum 30 ve 31 yapılabiliyor.. hatta dün 29 saniyede de bitirebildim.. hiç doğruyu gözetmeden yapılırsa bile 25 saniye oluyor ancak.. bi de adamlar çıkıp 20 nin altına düşülebiliyor test ettik diyorlar dalga geçer gibi
yalan katıldım yok böyle birşey ya... hile var adam15 sanıyede nasıl yapıyor bu işi zaten flashlı soru 2,5 saniyede geliyor. adamlar hile yok diyor ... bu işte sorun var
kötü düşünmek istemiyorum ama bazı firmalar tanıdıklarına veriyor siz böyle yazınca aklıma bu geldi .