0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
belki bazılarımızın haberi yoktur die yazmak istedim.devlet 5 yaş ve altı çocukların süt ihtiyacını karşılıyor.yani doğumundan 5 yaşına kadar her ay 2 kez evimize kadar süt getirecekler.duyduğum kadarıylada 2 haftada bir 5 er lt.ben izmirdeyim bize gelecek olan süt tire süt ve cidden çok leziz ve kaliteli süt.okuldada dağıtıyorlar.başvurmak isteyenler çocuğun ve anne babasının kimlik fotokopileriyle birlikte bağlı muhtarlığa başvurucaklar.ordan aile sicil beyannamesi verilecek onunla birlikte sosyal hizmetler müdürlüğüne gidip belgeleri teslim edecekler.başka bir işlem yapmıyacağız.ocak 1 itibariylede düzenli olarak eve kadar gelecek sütler.ben bugun başvurdum...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelki bazılarımızın haberi yoktur die yazmak istedim.devlet 5 yaş ve altı çocukların süt ihtiyacını karşılıyor.yani doğumundan 5 yaşına kadar her ay 2 kez evimize kadar süt getirecekler.duyduğum kadarıylada 2 haftada bir 5 er lt.ben izmirdeyim bize gelecek olan süt tire süt ve cidden çok leziz ve kaliteli süt.okuldada dağıtıyorlar.başvurmak isteyenler çocuğun ve anne babasının kimlik fotokopileriyle birlikte bağlı muhtarlığa başvurucaklar.ordan aile sicil beyannamesi verilecek onunla birlikte sosyal hizmetler müdürlüğüne gidip belgeleri teslim edecekler.başka bir işlem yapmıyacağız.ocak 1 itibariylede düzenli olarak eve kadar gelecek sütler.ben bugun başvurdum... bu güzel paylaşımın için teşekkürler acaba bu uygulama sadece İzmirde mi?