Groseri Market İnsert Katologta gördüm.Aldım fişte çekilişe katıldınız yazacak dedi yazar dedi ama yazmadı.Groseri kart ile yapacaksınız alışverişi.Her 5 lira ve katlarına 1 çekiliş hakkı. deneyin belki sizde olur.yeni kampanyalı ürün diyemi bende görülmedi bilmiyorum. 2 iphone 42 16 GB- 2 LG Optimus 3D-2 Samsung GALAXY S3 I9300 32 GB. Knor ve cartedor ürünü alırsanzıda çekilişe katılabilirsiniz.Ben hazır lipton kampanyası varken birleşsin çifte çekilişe katılın diye sadece liptonu yazdım.
Adesede kampanyalı ürün yok.Gelirse benimde bu aklimda
groseriye uğramak lazım madem. şehirdışından sipariş alınır
Kart isi olmasaydi alabilirdim aslinda ama kart cikarticamda guncelliycemde.
bende makro market ve ikea adanaya açılsın diye çok istiyorum
Dün 1 tane aldım fişte katılım bilgisi yer almadı, katılım koşullarında yer alacağı yazıyordu oysa
Dün 1 tane aldım fişte katılım bilgisi yer almadı, katılım koşullarında yer alacağı yazıyordu oysa
müşteri hizmetlerine mesaj attım ben konu hakkında.otamatik olarak bilgisayarda katıldığınız kayıtlı dedi. fişte yazmaması konusunuda araştıracağım bizzat dedi.
yolladıkları cevap: Kampanyada kazanmış olduğunuz tüm çekiliş hakları bilgisayar ortamından takip edilmektedir. Groseri kartınızı kullanarak çekilişe hak kazanmış bulunuyorsunuz. Fiş altı mesajın neden çıkmadığı ile ilgili gerekli sorgulamayı ayrıca yapıyor olacağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
sende mesaj at istersen: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Groseri Market İnsert Katologta gördüm.Aldım fişte çekilişe katıldınız yazacak dedi yazar dedi ama yazmadı.Groseri kart ile yapacaksınız alışverişi.Her 5 lira ve katlarına 1 çekiliş hakkı. deneyin belki sizde olur.yeni kampanyalı ürün diyemi bende görülmedi bilmiyorum. 2 iphone 42 16 GB- 2 LG Optimus 3D-2 Samsung GALAXY S3 I9300 32 GB. Knor ve cartedor ürünü alırsanzıda çekilişe katılabilirsiniz.Ben hazır lipton kampanyası varken birleşsin çifte çekilişe katılın diye sadece liptonu yazdım.
iphone 42 nedir acaba?iphone 5 mi acaba
iphone 42 nedir acaba?iphone 5 mi acaba
iphone 4S 2 yanlış çıkmış