Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinDÜNYANIN SAYGIN OKULLARI İLE TANIŞMA NOKTASI
11 senedir farklı ülkelerden gelen üniversite ve dil okulları ile yurtdışına eğitime gitmek isteyenleri buluşturan Türkiye’nin en büyük eğitim organizasyonu Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları, yılın ikinci fuarını 7-14 Ekim tarihleri arasında Kayseri, İzmir, Ankara ve İstanbul olmak üzere 4 büyük şehirde gerçekleştirecek.
Farklı ülkelerde eğitim görmek isteyenler için düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nın, öğrencilere sunduğu en büyük fırsat, yabancı okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma imkanı! Bu büyük avantaja sahip olmak isteyenler Amerika, İngiltere, Kanada, İspanya, İtalya, Hollanda, Avustralya, Azerbaycan ve Çin okullarının yer alacağı bu fuarı kaçırmamalı.
Yabancı okul temsilcileri, fuar boyunca gelecek binlerce kişiye, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, çeşitli alanlarda eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecekler. Fuarda lisans, yüksek lisans, doktora, MBA, lise, dil, sertifika programları ve yaz okullarına kadar bütün yurtdışı eğitim alternatifleri bulunacak.
Katılımcı Okullardan Fuar Ziyaretçilerine Özel Yüzlerce Burs
Fuara katılan okulların bir kısmı kendilerini ziyaret eden öğrencilere binlerce dolar değerinde burs imkanı sunuyor. Fuarın web sayfasında duyurulacak olan bu okulların bursları vermek için farklı şartları olacak. Gerekli bütün bilgiler Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfasından duyurulacak.
Ücretsiz Seminer İmkanı
Ayrıca fuar ile aynı anda, farklı bir salonda devam edecek seminer programlarında ise uzmanlar, yurtdışında üniversite eğitimi ve başvuru şartları, vize, burslar, ülkelere göre eğitim sistemleri, yurtdışında dil eğitimi gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapacak.
10 Kişiye Asus Tablet, 5 Kişiye Asus Netbook ve İlk Gelen 150 Kişiye Sürpriz Hediyeler
Yılın en önemli yurtdışı eğitim fuarı olan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’na giriş ücretsiz. Okulların fuar ziyaretçileri için özel olarak verdiği burs ve indirim imkanlarından faydalanmak, 10 adet Asus tablet ile 5 adet Asus netbooktan birini ve Akare’nin her şehirde fuar ilk gelen 150 kişiye vereceği sürpriz hediyeleri kazanabilmek için tek yapılması gereken ise Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden online davetiye almak.
Fuar Takvimi/ Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları
TARİH YER SAAT
7 Ekim, Pazar Hilton Otel / KAYSERİ 13:00-18:00
9 Ekim, Salı Hilton Otel-İZMİR 15:00-20:00
11 Ekim, Perşemebe Sheraton Otel- ANKARA 15:00-20:00
13-14 Ekim, Cumartesi / Pazar Hilton Otel-İSTANBUL 13:00-18:00
Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda ziyaretçilerin bilgi alabileceği konular :
Lisans Programları
Yüksek Lisans Programları
Dil kursları
Uluslararası Sertifika ve Diploma Programları
MBA Programları