dikkatsizliğimin kurbanı oldum
cevap hepsi değil miydi? kazanmaadım
arkadaşlar kazanmanız için daha doğrusu kazanmaya bir adım yaklaşmak için bir püf noktası var! Ben yarışma başladığı an sürekli sayfayı yeniliyor ve yandaki ödül sayısındaki değişime bakıyorum. Mesela her 5 defa sayfayı yenilemede bir hediye düşüyorsa o anki yoğunluğa göre cevap vereceğim anı kestirebiliyorum. Her 5 defa yenilememde bir hediye gidiyorsa sayfayı 4 defa yeniliyorum ve o arada göndere basıyorum. Bu sayı o anki yoğunluğa göre değişiyor. Benden size tüyo
2 parfüm ve bir adet maskara kazandım bu şekilde

Öyle açar açmaz rastgele cevaplarsanız şansınız çok zor. Dediğimi uygulayın mutlaka kazanacaksınız.
Kazanan katılımcıların hediyeleri 18.10.2012 tarihinden itibaren iletmiş oldukları adreslerine kargo aracılığıyla gönderilmeye başlanacaktır. Uygulamamızda City Rush Bayan EDP gönderilmektedir.
Kazanan katılımcıların hediyeleri 18.10.2012 tarihinden itibaren iletmiş oldukları adreslerine kargo aracılığıyla gönderilmeye başlanacaktır. Uygulamamızda City Rush Bayan EDP gönderilmektedir.
ayy yaşasın bayan parfümüymüüş..
söylediğin iyi oldu bende tam 10 da açtım.
bi parfüm daha kazandım 
katılım koşullarında "Uygulama sırasında herhangi bir ödül kazanan katılımcı bir defa daha ödüllendirilemez" yazıyor, kazanabiliyor muyuz bir ödül daha? ben bırakmıştım parfüm kazandıktan sonra oynamayı..
bi parfüm daha kazandım 
katılım koşullarında "Uygulama sırasında herhangi bir ödül kazanan katılımcı bir defa daha ödüllendirilemez" yazıyor, kazanabiliyor muyuz bir ödül daha? ben bırakmıştım parfüm kazandıktan sonra oynamayı..
aynı hesaptan kazanılmıyor.
Ben tüyodan hiçbişey anlamadım nedense,ama katıdım bakalım:)