Bugün de olmadı ya. Yarışma bitecek biz daha siftah yapamadık.
arkadaşlar aynı hesaptan 2 kere hediye kazandım.ilk gün rımel kazanmıştım.bugünde yine aynı hesaptan tesadüfen parfüm kazandım.ben bu hediyeyi alamıyacakmıyım.öyle yazıyor şartlarda.1 hediye kazanan bir daha alamaz diyor.eğer öyle yaparlarsa ki yapıyorlar üzülürüm yaaa:(((
ilk hediyeniz ne ise onu gönderirler..diğerini göndermezler..katılım koşullarında yazıyor

geçmiş olsun..
hayır ya rimel zamanı da aynı seyı dedıler ben 4 rımel kazandım hepsıde adresıme geldı...kuzenlere dagıttım hatta bende 1 tane yok
hayır ya rimel zamanı da aynı seyı dedıler ben 4 rımel kazandım hepsıde adresıme geldı...kuzenlere dagıttım hatta bende 1 tane yok
ben özellikle katılım koşullarında öyle yazdığı için kazandığım face.den bidaha katılmıyorum.yolluyorlarsa sorun yok demektir
ben özellikle katılım koşullarında öyle yazdığı için kazandığım face.den bidaha katılmıyorum.yolluyorlarsa sorun yok demektir
tamam bende oyle dıyorum...baska facebok hesaplarından kazanılıyorsa sorun olmuyor aynı hesaptan kazanmayın dedım
ben ruj yarışmasında farklı maillerden ama aynı adresten 4 kere ruj kazanmıştım.2 tanesini gönderdiler.diğerlerini göndermemişlerdi.aradım mail attım aynı ev adresi dediler.ama bu sizi ilgilendirmez dedim.neticede farklı kişler yaşıyor olabilir bir ev içersinde diye biraz çıkıştım.bunun üzerine 2tane gönderilen rujdan 1 er daha gönderdiler.ama parfümümü göndermezlerse üzülürüm.rımel önemli değilde.
ben ruj yarışmasında farklı maillerden ama aynı adresten 4 kere ruj kazanmıştım.2 tanesini gönderdiler.diğerlerini göndermemişlerdi.aradım mail attım aynı ev adresi dediler.ama bu sizi ilgilendirmez dedim.neticede farklı kişler yaşıyor olabilir bir ev içersinde diye biraz çıkıştım.bunun üzerine 2tane gönderilen rujdan 1 er daha gönderdiler.ama parfümümü göndermezlerse üzülürüm.rımel önemli değilde.
sadece ilk kazanılan hediye gönderilir, boşa gitti yani hediye. dikkat edip katılmamak lazım bir kez kazanılan hesapla.
daha kazanamadım bile valla helal olsun üst üste kazananlara