PIZZA HUT'tan herhangi bir küçük pizza + Açık büfe salata + Coca-Cola'dan oluşan Avea menüsü alana 2. menü bedava.
Avealılar kampanyadan faydalanmak için PIZZAHUT yazıp 5060’a mesaj göndererek ŞİFRE’lerini alabilir.
Kampanya 26 Eylül-31 Ekim 2012 tarihlerinde, tüm PIZZA HUT Restoranları'ndan, 4446555 sipariş hattından ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ile Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adreslerinden verilecek online siparişlerde geçerli olacaktır. 1 Menü alana 1 Menü bedava! Avea Menü; küçük boy pizza+açık büfe salata+normal boy Coca-Cola'yı kapsamaktadır.Salata barı bulunmayan Pizza Hut Restoranları'nda, menü içerisinde yer alan açık büfe salata yerine yeşil karışım salata verilecektir. Kampanyadan yararlanılabilmesi için her alışverişte yeni şifre alınması gerekmektedir. Şifrenin alışveriş sırasında restoran yetkilisine bildirilmesi ya da web sitesinde ilgili alana girilmesi gerekmektedir. Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı PIZZA HUT ve Avea İletişim Hizmetleri'nde saklıdır. Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060'a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
nerde beleş ben ordayım şuan dominostayız
Bu menü 17.50 TL imiş.
Katılmaya değer mi bilmem

Bunların küçük pizzası bile normal bi adamı doyuruyo. Malzemesi bol.
Ben bile 2 taneyle doyabiliyom

Yaw bu arada hep pizzacılar tavukçular hamburgerciler kampanya yapıyo

Bi lahmacun fırını bi köfteci falan da kampanya yapsa da yisek

Şu görüntüyü evlerimizde, işyerlerimizde istiyoruz:
nerde beleş ben ordayım şuan dominostayız 
pizza partisimi veriyosun
15.50 tl. fiyatı biz yedik
minnak pizza, açık büfe salata, cola (mesrubat)