ya bu nasıl bir giriştir , 'Sizde bedava ve uygun bir fiyata '. karar wer uygun fiyatmı bedavamı
ya arkadslar sitede hergü ücretsiz 1 msj atabiliyosun.daha sonra üye oldugunda 20 kredin olyo onlada msj atabiliyosun.yani kontör gibi bişey.istersen parayla kredi yükleyebiliyosun.istersende arkadsını üye yapıp 30kredi kazanyyosun.sora arama yapabiliyosun bu kredimlerinle siteede 1 dksı bedva konuşmanın.cep telefonundan daha ucuza konuşuyosun.yani sizin telefonuzdan bişey almıyo bu site..
kredi ne işe yarıyor arkadaşlar
turkcell sitesinde de her mesajdan sonra 20 mesaj yada 15 msj falan bedava zaten.. ( sayıyı tam hatırlayamadım siteye bknz.)
amaç bedava 20 mesaj göndermekse eğer tabi..

sonuçta bu tip siteler bana pek güven vermiyor..
şahsi fikrim..
bikaç tane hesap actım arkadasların cep numalarıyla hem kredi kazandım hemde ücretsiz sms hakkı kazandım.
googledende bulabilirsin senı benım lınkten üye ol diye zorlayan yok arkadsım..
annEmi babamı abimi kız aRkımı Erkek arkLarımı fiLan rEfeRansımla üye eTTirdim epey iyi olmuştu ama yine kont kaLmadı

heR ark 30 konT müydü nEydi :?
bEnde epeydİr kuLLanıyoRum güvenLi bi siTe uygun fiyata dedigi başka aktiviteler de var onlar..sİzin kRediniz oluyo ona göRe sms aTabiLiyosun kRedi kazanmak için de arkLarına Ref oLmak gErekiyor..
acıl tıp teknisyenimi acaba ?
bEnde epeydİr kuLLanıyoRum güvenLi bi siTe uygun fiyata dedigi başka aktiviteler de var onlar..sİzin kRediniz oluyo ona göRe sms aTabiLiyosun kRedi kazanmak için de arkLarına Ref oLmak gErekiyor..
Att Hırsızıda Varmışş 
iLgincine mi hoşuna mı ZORUNA mı giTTi hoJam ne iŞ ?