şaka gibi eğer kazanan ünal zeybek ise ismini google amcadan arattım bu sene ülkerin audi A3 çekilişini de o kazanmış..kütahya'dan..demekki abartı katılımlar yapıyor..bu da bi taktik ne diyim.
152 binden kaç katılımı o yapmış olabilir ki o zaman
şaka gibi eğer kazanan ünal zeybek ise ismini google amcadan arattım bu sene ülkerin audi A3 çekilişini de o kazanmış..kütahya'dan..demekki abartı katılımlar yapıyor..bu da bi taktik ne diyim.
152 binden kaç katılımı o yapmış olabilir ki o zaman 
ya tabiki çok katılım çok şans..ama şunu da unutmamalıyızki,herşey nasip kısmet...demekki adamda şans da varmış..
evet ya nasıl bi şanstır ki 3 hediye birden çıkıyor.. ben ipad istiyorum artık, hiçbi kapmanyadan kazanamadım
kazanmış olsaydınız sizi çoktan cepten ararlardı merak etmeyin büyük hediyelerde genelde böyle olur aranmadıysanız kazanmamışınız demektir
başka çekilişlerde de soyadı zeybek olup kütahyadan kazanan isimler var, daha ne cevherlere rastlayacağız kampanya dünyasında, bekleyip görelim ama çok katılım yapmış demek ki, tebrik ederim
aramadıklarına göre kazanamadık yani
İlk günden arıycaklar diye bir şart yok arkadaşlar.İzleyen arkadaşlar haricinde sonuçları beklemekle geçicek vaktimiz.
herkes için hayırlısı olur umarım