Kutuyu paketlemek cok zor bisey degil...
Streç atarlar ya da vakumlama makinesi ile çözerler ama artık onla da uğraşmazlar bence. O kadar da düşerler mi dersin ?
Ornekleri cok bu isin... Yapmakistedikten sonra zor değil..
Çaykura 8 milyon katılım olmuştu bakalım nasıl bir süpriz çıkacak bunda...
şifreli paketleri bulamadım migros,diasa ve yerel bir markete gittim tok.çayın üstünde kampayalı olduğuna dair resim var mı ?
şifreli paketleri bulamadım migros,diasa ve yerel bir markete gittim tok.çayın üstünde kampayalı olduğuna dair resim var mı ?
evet resim var
hangi marketlerde var peki
migroslarda var bizim bakkala bile gelmiş
migroslarda var bizim bakkala bile gelmiş
ya migrosta yoktu dün teşekkür ederim kısmet....
Kampanya 01 Ekim 2012 saat 00:00 -
20 Aralık 2012 saat 23:59 tarihleri tarihleri arasında, T.C. sınırları içerisinde geçerlidir. Başlangıç tarih ve saatinden önce yapılan katılımlarla son katılım tarih ve saatinde sonra yapılan katılımlar değerlendirilmeyecektir.
Kampanyaya Lipton Yellow Label 100’lü Bardak Poşet ve Lipton Yellow Label 25’li Bardak Poşet ürünlerinin içinde bulunan Şifre, Ad, Soyad, Adres bilgilerini kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 3161 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile göndererek; Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin web sitelerinde ilgili alana Şifre, GSM No, Eposta, Ad, Soyad, Adres bilgilerini girererek katılabilirsiniz. Bu bilgiler daha sonra güncellenemeyecektir. Katılımcı kampanyaya katılım sırasında verdiği bilgilerin doğruluğunu kabul etmektedir.
Lipton Yellow Label 100’lü Bardak Poşet ürünlerinin şifreleri ile 3 çekiliş hakkı, Lipton Yellow Label 25’li Bardak Poşet ürünlerinin şifreleri ile 1 çekiliş hakkı verilecektir.
bende bulamadım bu çayları