ya ben burdan tebrikler dedi from cıktı doldurdum ama kazananlarda ismim cıkmadı bu durumda olan varmı
herkese tebrkler diyor ve form çıkıyor ancak tebrklerin altında 100. kişi olmayı başaramadın yazıyor öyle olmş olabilir mi?
ya ben burdan tebrikler dedi from cıktı doldurdum ama kazananlarda ismim cıkmadı bu durumda olan varmı
Her tamamlamadan sonra tebrikler diyor.
İlk kez tamamladığınızda form çıkıyor.
100. kişi ve katları olduğunuzda kazananlar listesinde adınız çıkıyor.
Kazanınca "Teşekkürler, bilgileriniz alındı. Hediyeniz en kısa zamanda gönderilecek." gibi bir şeyler yazıyor.
kazananlar var...lıste halınde
tşkr demeki yanlış anladım
Ben 2. sıradayım 5 kez yaptım 100. kişi oldum
2,5 saattir oynuyorum. 2 kişi daha kazandı ama son 1 saattir aynı kişi görünüyor kazanan, yeni isim eklenmiyor. 30 saniyede bitirsem 50 dakikada 100 kere sadece ben oynamısımdır. kazanan listesi niçin ilerlemiyor anlamıyorum
Harika bir Fa bakım seti kazanmak ister misiniz?
Hadi, o zaman Fa Eşle-Kazan sahiline gelin ve birbirinin çifti olan deniz kabuklarını bulun.
Oyunu tamamlayan her 100. sıradaki kişiden biri olun, kazanın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
avonda 50. olamadım, bunda 100 olmam imkansız
2,5 saattir oynuyorum. 2 kişi daha kazandı ama son 1 saattir aynı kişi görünüyor kazanan, yeni isim eklenmiyor. 30 saniyede bitirsem 50 dakikada 100 kere sadece ben oynamısımdır. kazanan listesi niçin ilerlemiyor anlamıyorum
20 dakikadır oynuyorum. evet isimlere ekleme yapılmıyor. ben olmasamda mutlaka 100. olmalıydı bunca zamandır.
en fazla 3kere oynadım sıktı beni yaa..olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım şans kısmet...