Coca-Colayı al kumandayı sen kap!
15 Eylül - 15 Ekim 2012 tarihleri arasında Adese ve Adesemlerde adese kart ile her 6x330ml veya 4x1lt coca cola ürünü alışverişine 1 çekiliş hakkı.
Çekilişle 10 kişiye DIGITURK TV ve 5 kişiye Ev Sinema Sistemi hediye!
Detay;
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
digitürk tv ne demek led mi lcd mi
Yanıltmakta istemem ancak bildiğim kadarıyla TV ye entegre digitürk dekoderi var verilen hediye TV ler LCD . Yine yanıltmak istemem ancak 1 yıllık lig tv de hediyesi olabilir TV nin

Marketlerde daha detaylı bakmak lazım internette detay bu kadar
Yanıltmakta istemem ancak bildiğim kadarıyla TV ye entegre digitürk dekoderi var verilen hediye TV ler LCD . Yine yanıltmak istemem ancak 1 yıllık lig tv de hediyesi olabilir TV nin
Marketlerde daha detaylı bakmak lazım internette detay bu kadar 
Mopaş'ta araba varken buna katılmak pek içimden gelmedi, ayrıca ustalar bilir; Adese çekilişlerine katılım feci yüksek oluyor. Sembolik tek katılım yapmanız tavsiye olunur, paranıza yazık olur.
Adese lerde 4lu 1litrelik 4.95 6li330luk 5.95 idi.Bu durumdaki fiyat toptancinin satis fiyati ile ayni hatta pek cok market icin dahada dusuk.Onun haricinde katilim bekleneni.n Cok ustunde olcak.Mopasi bilmem ama o komik cola kampanyasi katilimlari beklemesin kimse.
mopaş kampanyasına 50.000 katılım olursa adeseye 5000 olur.
mopaş markete 5 tl kola alan katılıyorsa.adeseye 4x1 olan katılıyor.
mopaşta 1-adesede 15 hediye var

söylediğin gibi 1 yıllık ligtvde varsa tv+ligtv en az 1500 tl yapar.
bugün katılımlarımı yaptım,tv çıkarsa kullanmayı düşünüyorum.inşallah çok katılım olmaz.
kazanırım
200 e yakin katilimda ben yaptim ama 4.95 isi cok fena bozdu zor olcak baya..
bu kola fiyatları şubeden şubeye değişik mi?