0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaşallah abıcım ya...ben yaptım yaptım yok yok yok Töve yarabbim bir tane daha yapayım bakalım dedim 9. maskara yine benim hesaba çıktı.Sanırım beynim 50. kişiyi doldurma süresini doğru tahmin ediyor.Size yemin ediyorum tamamen şans. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinZaten ne kazanırsan ne keşfedersen ben uyuduktan sonra oluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaşallah abıcım ya...ben yaptım yaptım yok yok yok Töve yarabbim bir tane daha yapayım bakalım dedim 9. maskara yine benim hesaba çıktı.Sanırım beynim 50. kişiyi doldurma süresini doğru tahmin ediyor.Size yemin ediyorum tamamen şans. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
maşallah abıcım ya...ben yaptım yaptım yok yok yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaşallah abıcım ya...ben yaptım yaptım yok yok yok Töve yarabbim bir tane daha yapayım bakalım dedim 9. maskara yine benim hesaba çıktı.Sanırım beynim 50. kişiyi doldurma süresini doğru tahmin ediyor.Size yemin ediyorum tamamen şans. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinZaten ne kazanırsan ne keşfedersen ben uyuduktan sonra oluyor Çünkü sen uyanıkken senle uğraştığımdan başka şeylerle uğraşacak zamanım ve kafa huzurum kalmıyor.
BUGÜN KAÇTA