0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana davet atacak varmi
Arkadaşlar ben Gfk'ya üyeyim buna da az önce başvurdum sizce hangisi daha iyi şu pc'den aktarma işleminde evde internet olması şart mı?
hem gfk hem ipsos kullanan var mı peki? ikisi bir arada zor oluyor mu ve hangisinden hediye kazanmak daha kolay:) ben megapanel üyesiyim gfk da alsam mı diye düşünüyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhem gfk hem ipsos kullanan var mı peki? ikisi bir arada zor oluyor mu ve hangisinden hediye kazanmak daha kolay:) ben megapanel üyesiyim gfk da alsam mı diye düşünüyorum..Ben kullanıyorum. İpsostan anketler geliyor epey. Anketlerden çok puan toplanıyor. 1 yılı geçti, ikisine aynı zamanlarda üye oldum. İpsostan felix elektrikli saplı süpürge ve philips çorbacı aldım, 1000 puanım var şu an. Gfk dan ise 200 tl lik philips süpürge almak için çabalıyorum hala. 1 ay sonra sipariş girebileceğim inşallah. Tabi ne zaman gelir bilemiyorum. İpsostan bir şey aldınız mı 2-3 gün içinde elinizde oluyor. Bir de gfk da seçme imkanı az, ipsosta hediye çeşidi çok. Gfk da puanlar daha düşük ama ulaşması zor. Bir de ürün girişi yapmazsanız arayıp sizi terslemeleri ve tehdit etme huyları var