Gönderen Konu: Starpet'ten 50 TL'lik Akaryakıt Kazanma Şansı.  (Okunma sayısı 875 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
Starpet'ten 50 TL'lik Akaryakıt Kazanma Şansı.
« : 25 Eylül 2012, 23:41:50 »
Akaryakıt sektöründe hızlı büyümesiyle dikkat çeken Starpet, İstanbul Florya'daki akaryakıt istasyonunun açılışında dikkat çekici bir kampanyaya imza atıyor. Bölgedeki billboardlarda bulunan QR kodlarını cep telefonlarına okutanlar, Starpet Florya istasyonundan 50 TL'lik akaryakıt kazanma şansına sahip oluyor.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, İstanbul'daki büyümesini yeni akaryakıt istasyonlarıyla sürdürüyor. Starpet, Florya'da hizmete giren en yeni istasyonunun açılışını dikkat çekici bir kampanyayla kutluyor. Kampanya kapsamında, Florya civarındaki billboardlarda bulunan QR kodları cep telefonuna okutanlar, Starpet Florya istasyonundan 50 TL'lik akaryakıt kazanma şansı yakalıyor. Kodu okutanlar arasından her 50. kişi 50 TL'lik akaryakıt kazanıyor.
Bir kedi gördüm sanki. :)

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
Ynt: Starpet'ten 50 TL'lik Akaryakıt Kazanma Şansı.
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2012, 23:42:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 25 Eylül 2012, 23:52:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin konu açık

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2012, 01:02:01 »

Bu iki kampanya birbirinden tamamen farklı.

1-Sizin açtığınız konuda facebook sayfasında soruların tamamını doğru cevaplayanlar 50 TL akaryakıt kazanıyor.
2-Benim açtığım konuda ise; Florya civarındaki billboardlarda bulunan QR kodları cep telefonuna okutanlar, Starpet Florya istasyonundan 50 TL'lik akaryakıt kazanma şansı yakalıyor. Kodu okutanlar arasından her 50. kişi 50 TL'lik akaryakıt kazanıyor.

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 26 Eylül 2012, 11:26:54 »

Bu iki kampanya birbirinden tamamen farklı.

1-Sizin açtığınız konuda facebook sayfasında soruların tamamını doğru cevaplayanlar 50 TL akaryakıt kazanıyor.
2-Benim açtığım konuda ise; Florya civarındaki billboardlarda bulunan QR kodları cep telefonuna okutanlar, Starpet Florya istasyonundan 50 TL'lik akaryakıt kazanma şansı yakalıyor. Kodu okutanlar arasından her 50. kişi 50 TL'lik akaryakıt kazanıyor.

konuyu ben açmadım :) ama modlar birleştirebilir konuları :)