hafta sonu oynanan galatasaray - akhisar maçına avek otomotiv yine soru sorarak vip bilet hediye etmişti. ben de kazananlardan biriydim, 2 tane kazandık, abimle gittim. avek otomotiv'in kendilerine ait 5-10 tane vip kombinesi bulunuyor. bu kombineleri girişte okutup geri adama veriyorsunuz (adam içeride olur mu olur, bir aksilik çıkmasın diye size kombinenin ön yüzünün fotokopisi olan bir kağıt veriyor) orada bekleyen adam avek otomotiv'in çalışan elemanlardan birisi. normalde bu kombineleri patronları falan kullanıyormuş, neyse bu ayrıntıları geçeyim, içeri girdiğinizde sizi güzel görüntüler bekliyor olacak ki ben akhisar maçına gittim, bu sefer kazananlar şampiyonlar ligi maçına şahit olacak. kazanırsanız eğer erken ve aç gitmeye çalışın çünkü içeride sizi açık büfe ve çeşit çeşit yiyecek ve içecek menüsü bekliyor olacak, bir an ücretli mi bunlar diye düşüneceksiniz ama herşey ücretsiz, kolunuza bileklik bağlayacaklar o vip bilekliği size her kapıyı açacak, her zaman gidiyormuş gibi rahat davranın

etrafta dolaşan çalışan güzel kızlar da gözünüzü renklendireceğinden hiç şüphem yok, sağınızda solunuzda önünüzde arkanızda sürekli tanınmış simaları göreceksiniz ve ağzınız aa diye açık kalabilir

yediniz içtiniz artık maça geçebilirsiniz, maçı sahanın ortasından görüş açısı gayet net olan bir yerden izliyor olacaksınız, genelde oturan tipler var ama şampiyonlar ligi maçında kimsenin oturacağını zannetmiyorum. mutlu gidip mutlu ayrılacağınız kesin, ama kazanmak biraz zor olacak, oldukça hızlı olmalısınız. ben de yarışıyo olacağım. umarım kazanırım