Gönderen Konu: Onlar hep yanınızdaydılar. Şimdi sıra sizde! KANLI YASAYA HAYIR  (Okunma sayısı 4059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak

CANLILARI KAFESLERE KAPATMAK VE UYUTARAK ÖLDÜRMEK İLKEL BİR CÖZÜMDÜR! VAHŞETTİR! BU VAHŞETE DUR DEMEK İÇİN ;imza linki:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
TÜM TÜRKİYE'DE EŞ ZAMANLI EYLEM..!!!
SESİMİZİ
DUYURMAK ADINA HAYVAN SEVEN-SEVMEYEN;VİCDANLI TÜM İNSANLARI EYLEMLERE BEKLİYOR...
TARİH&İL&GÜN&SAATİ BELİRTİLİYOR...
LÜTFEN PAYLAŞIN...
ÖLÜM YASASINA **HAYIR** DEMEK İÇİN.!

30 EYLÜL PAZAR SAAT 14:00 TAKSİM MEYDANI(İSTANBUL)
30 EYLÜL PAZAR SAAT 14:00 KONAK YKM ÖNÜ (İZMİR)
30 EYLÜL PAZAR SAAT 14:00 ÇARŞI TAŞ BİNA ÖNÜ (MERSİN)
30 EYLÜL PAZAR SAAT 14:00ŞARAMPOL KAPALI YOL HALK BANKASI ÖNÜ (ANTALYA)
30 EYLÜL PAZAR SAAT 14:00 KENT MEYDANI(BURSA)
7 EKİM PAZAR SAAT 14:00 SAKARYA CAD. MEYDANI(ANKARA)
30 EYLÜL saat 14 belediye önü BODRUM
30 EYLÜL SAAT 14:00 ADALAR MİGROS ÖNÜ(ESKİŞEHİR)
30 EYLÜL SAAT 14:00ATAPARK KENT MEYDANI (GİRESUN)
30 EYLÜL SAAT 14:00 TUĞLALI PARK (TEKİRDAĞ)

İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
şehitleri için kılını kıpırdatmayan bir toplumun hayvanlar için birşeyler yapabileceğine halen inanıyor musunuz bilmiyorum ama ben umudumu kaybettim.........  :'(
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
şehitleri için kılını kıpırdatmayan bir toplumun hayvanlar için birşeyler yapabileceğine halen inanıyor musunuz bilmiyorum ama ben umudumu kaybettim.........  :'(

Sorunda orda zaten Ablacığım..
İnsanların Hayvanlardan Kat kat çalışan Bir beyni Var.. 
İnsanlar düşünebilir iyi kötüyü secebilir..
İsterlerse suclulardan Hesap sorabilirler
Yani İnsanlar Kendi hayatlarını yönlendirebilir.. 

Şehit demişsiniz Örnek Veriyim: Şuan Şehit Yakınlarının %10 u Herşeyi Göze Alıp Meclise Yürüse İnanın Terör 1 Ayda Biter Ama Yapmıyorlar..   Hadi yürümüyonGöz var Nizam ver Oy verme bird başkalarını dene Onuda yapan yok..

HAYVAN Dostlarımız öyle değiL..  ALLAHIN Yarattığı DİLSİZ KULLAR..
1 Kap yemek ver senin peşinden 1 Ömür Ayrılmazlar..
Canları Pahasına Sahibini korurlar.. Hayatta zarar vermezler..
İnsanlar  Bu Canların Yaşam Alanlarını Yok Etti..
Şimdide Onları yok etmek için yasa çıkartıyor..
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2012, 23:28:37 Gönderen: Zemote »

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
konuyla alakalı olarak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu tarzda hayvan barınaklarına örneğin limango çekleri çoklu alım yaptığınız tualet kağıdı sür vb işinize yaramayan birçok şey herşey gerekiyor gönderirseniz büyük sevap işlemiş olursunuz

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
Allah raız olsundaha önce bende burda bu konuyu açtım hiç ilgi olmamıstı.İmza attım.Herkes atsın.ÖLÜM YASASINA HAYIR

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
hayvanlarında yasama hakları var buna kesınlıkle bi itirazım yok ama su hayvan besleyenlerın bi çoğuna hiç saygı duymuyorum elimden gelse hayvanlar yerıne onları kafese tıkacagım .hayvanlarının sokakları özellikle cocuklarımızın oynadıgı parkları kirletmelerine dayanamıyorum oysa ellerınde poset onların pisliklertını topluyo olmaları lazım cok duyarsızlar ..

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
hayvanlarında yasama hakları var buna kesınlıkle bi itirazım yok ama su hayvan besleyenlerın bi çoğuna hiç saygı duymuyorum elimden gelse hayvanlar yerıne onları kafese tıkacagım .hayvanlarının sokakları özellikle cocuklarımızın oynadıgı parkları kirletmelerine dayanamıyorum oysa ellerınde poset onların pisliklertını topluyo olmaları lazım cok duyarsızlar ..

Haklısınız Ablacığım Ozon tabakasınıda Sokak Hayvanları deLdi..
Dereleride Hes adı Altında Sokak hayvanları Kuruttu..
Fabrika Atıklarınıda Sokak Hayvanları doğaya dökdü..
Nükleer ve Biyolojik Bombalarıda Sokak hayvanları İcad Ederek Yaşam Alanlarını Yok Etti..
Hele Bu Sokak Hayvanlarının GDHO lu Ürünleri yetiştirip Kanseri %4OOO Artırması yokmu..
Sokak hayvanları Suları bile tüketti Musluktan Su içemez olduk
Damacanaya mahkum olduk O bile Kirli

Utanmazlar şimdide bir kaçı Parklarda Ağaç diplerine yapıyorlar birde üstlerinide toprakla kapatarak Ekolojik dengeyi devam ettirmeye çalışıyorlar.. Oysa Bu Kadar Temiz ve Duyarlı İnsan Irkının Parkındaki Ağaçlarının Dipine Yapılırmı O kadar umumi Wc dururken Çok Haklısınız..

Sokak Hayvanları Deney Adı Altında İnsanlara Binbir İşkence yapıyor..
Sokak Hayvanları zevk İçin İnsanlarının bebeklerini Ellerinde top gibi Oynuyor..
sokak hayvanları İnsanlara tecavüz ediyor..
Sokak Hayvanları Lüks İçin İnsanların Derilerini Canlı Canlı yüzerek Kürk niyetini giyiyor..
Sokak hayvanları yolda gördüğü insanları taşlıyor tekmeliyor kovalıyor..
Sokak Hayvanları İnsanları binbir işkence ile Sirklerde oynatıyor..
Sokak Hayvanları Yollarda İnsanlara Arabayla çarparak Öldürüyor..
Vs. Vs..

Ah bu Sokak hayvanları Yokmu..

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
zemote kımse ınsanlara masum demıyo yada hayvanlar kötü tü kaka demıyo konuyu carpıtma lutfen ben sadece hayvan besleyen guya hayvansever olan ama zerre kadar cocuklarımıza deger vermeyenlerden bahsedıyorum..çocuklarımız temız hava alsın oynasınlar dıye götürdugumuz parklarda oyun alanlarında bu duyarsız sözüm ona hayvan severler yüzünden kokudan ve pislikten gecılmıyo ekolojık denge dedıgın seyde cocukların kapabılecegı hastalıklardan haberdar degılsın herhalde.hayvana bakan pisiliğnide temızlesın bi zahmet

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
Siz birkaç duyarsız kişiye denk gelmiş olabilirsiniz ama bunu topluma mal etmek ne kadar doğru?