Arkadaşlar geçen cuma elime ulaştı , çok beğendim sayfa kalitesi ve içeriği çok güzel

Hem öğretici hem de çok eğlenceli ....
az önce geldı banada cok guzel oglum su an kıtap sayfalarına göz gezdırıyor tesekkurler..
bizim kitaplarımız da bir süre önce elimize ulaşmış çok beğenmiştik,ne zaman geri dönüş yaparlar acaba diyordum ki bugün aradılar muhtemelen bir şeyler satmak isteyecekler,ben daha sonra görüşelim deyip erteledim,yarın arayacak kaçış yok...yeni bir boyut yayıncılık vakası mı ne??
Bende istedim sabırsızlıkla bekliyorum

...
Ben birkac ay once hurriyet gazetesindeki reklami gorup aramistim. Telefon faturama eklendi kargo ucreti. Bir hafta icinde ulastibana. Resimdeki urunlerin aynisi geldi..
Yandık arkadaşlar bugün aradılar Boyut Yayıncılık misali yarım saat satış için uğraştı kadıncağız
Sübliminal mesajlarla dolu kitaplar.Çocuğunuza zararlı olabilir
2 gündür benide sürekli arıyorlar tablet satmak icin yanında kitapları falan filan 300 küsür tl lik istemiyorum dedim bakalım arayacaklarmı gene:)
2 gündür benide sürekli arıyorlar tablet satmak icin yanında kitapları falan filan 300 küsür tl lik istemiyorum dedim bakalım arayacaklarmı gene:)
sizde aradıkları zaman açmayın.yada ilgilenmiyorum aramayın deyin.