Bu uçları bulan kazanır sanırım.hiçbiryerde bulamadık
aslında sitelerinden isteyelim hangi sehirde nerede var yazsınlar
bende eskişehirde aradım uç var ama şifrelisi yok bir kırtasiye bunlar eski aldıklarımız dedi. gerçekten bulan kazanacak .eskişehirde bulan olursa yazabilirsin ben aramaya devam ediyorum
başlayalı 5 ay olmuş şifrelileri bitirmişlerdir, katılımda düşük düşük diyosunuz tam tersi büyük olacaktır 5 aylık kampanya çünkü

sadece biz yokuz kampanyalara katılan atı alan üsküdarı geçmiştir yani

öğrenciler bisiklet veriyor diye şifreleri ablaları abilerine yollatmışlardır, sonuçta öğrenciye hitap eden kampanya ve satan bir yerde reklam panosuda vardı ama şifreli uç kalmamıştı
ankara sincanda buldum 12 tane MİNİQ olandan aldım... renk renk... kendisi 2,75 tl mesaj ücreti 0,65 tl.
az önce siteden mesaj attım. 5 tane kırtasiyenin adresini verdiler. Gittim hiçbirinde de şifreli yoktu.Öyle bir kampanya olduğunu da bilmiyorlar. Nasıl iş anlamadım
ankara sincanda buldum 12 tane MİNİQ olandan aldım... renk renk... kendisi 2,75 tl mesaj ücreti 0,65 tl. 
sincanda hangi kırtasiyede buldunuz paylaşabilirmisiniz.ayrıca şifreli ürün kaldı mı dükkanda
Çorumda Buldum Ben 100 Tane aldım her gün katılıyorum
naaptınız ya kontörde gidecek şimdi, o paraya hemen 1 adet minibook veya 2 adet bisiklet veya 20 adet çanta alınırdı zaten
Bisikletçi dükkanı açarsın artık

Çekilişe katılacaktım ama 100 katılım yaptığını görünce caydım