İGLO ürünlerinden İGLO ALASKA MEZGİT ile yapılan herhangibir resimli yemek tarifi ile yarışmaya katılanlar arasında tarifi en çok okunan 12 kişiye hediyeler.
Yarışmamızın tarif gönderim süresi bugün
26 Haziran 2009 da başlıyor.
10 Temmuz 2009 saat 12:00 de de bitiyor. Ardından tarifleri sitemizde gösterilmeye başlıyor. Bu süre de
17 Temmuz 2009 saat 20:00 de bitiyor.
Ayrıntılar ve hediyeleri öğrenmek için tıklayın Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
hediyeside dondurulmuş gıda taşıma çantası
Bence gayet başarılı bir yarışma. Sonuçta bayanlara hitap ediyor. Ayrıca İglo vereceğini de belirtmiş. Bu çantalar mağazallarda para ile satılıyor.
Bence bu kadar negatif bakmamak lazım. Bedava verilen bir hediye derken size verildi mi ki. Ben bedava dağıtıldığını duymadım. Sizin bu tuhaf yorumlarınızı anlayamadım. Ne bekliyordunuz yemek yarışmasında külçe ile altın mı.
Ben katılacağım.
Gayet güzel bir yarışma
Bence gayet başarılı bir yarışma. Sonuçta bayanlara hitap ediyor. Ayrıca İglo vereceğini de belirtmiş. Bu çantalar mağazallarda para ile satılıyor.
Bence bu kadar negatif bakmamak lazım. Bedava verilen bir hediye derken size verildi mi ki. Ben bedava dağıtıldığını duymadım. Sizin bu tuhaf yorumlarınızı anlayamadım. Ne bekliyordunuz yemek yarışmasında külçe ile altın mı.
Ben katılacağım.
Gayet güzel bir yarışma 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinburayı bi oku derim ben
"Bana Göre" zaman kaybı olan bir yarışma

Ben katılacağım.
Gayet güzel bir yarışma 
gidip bir paket iglo mezgit alıpta kıytırık bir çanta alacağıma , gider bir paket Feast ürünü alır adam gibi hediye alırım daha iyi :
Feast Yarışması ödülü
Ödüller
* 1 kişiye Siemens buzdolabı, 5 kişiye Siemens mini derin dondurucu, 10 kişiye Tefal Actifry Fritöz, ilk 1000 katılımcıya Feast ile Pratik Sofralar Yemek Kitabı verilecektir. Ayrıca kazanan 30 kişinin tarifleri Feast internet sitesinde yayınlanacaktır.
arkadaşın üstüne gitmek istemem ama o da bugün üye olmuş iglo çalışanı mı ne
Pardon da siz burda gün boyu negatif şeyler yazmak için yarışıyormusun.
Olumlu birşyeler yazınca mutlaka iglo çalışanı mı olmak gerekir.
çünkü biz eleştirmeyi daha çok severiz değil mi
Ne düşündüğünüz umrumda değil.
siz hayata kaldığınız yerden negatif gözlerle bakmaya devam edin.
Gidin Feast yarışmasına