banada geliyor sözde aradılar adresi tarifte ettim sonra bikaçgün geçti yine aradılar bırakıyoruz dediler yok başka siteye bırakıyolar hiç bişey gelmedi binaya ödemenizi yapın bilmem ne diye mail gelmiş ne iş incelemedimde bakacam olmazsa arar söylerim yaw hem iki hafta diyip milleti üyemi yapıyor bunlar ? neyse ben bi tekrar bakayım maile 
Banada aynı telefon ve bahsetiğin açıklama geldi bende şüphelendim daha sonra hesapla ilgili banada bi hatırlatma yaptı bende anlam vermedim herhangi bi tahhüt kabul etmiş yada imzalamış değilimki acaba nette sözleşme kısmında böyle bir madde mi ekli,hiç dikkat etmedim.
arkadaşlar beni biraz önce aradılar ddm böyle böyle gelmedi hiç binama gazete dağıtıcıya biz ulaşalım ddi arayan hanım bu arada o mail bilgilendirme amaçlıymış ödeme yapmayacakmışız

oh be içim rahatladı valla
herhangi bir taahhüt altına imza atmadıktan sonra hiçbir önemi yok arkadaşlar rahat olun. todays zaman da öyle bişey yaparak karizmayı çizmek istemez zaten.
beni biraz önce arayıp öğrenciye %50 indirim var gazete almaya devam etmek ister misiniz diye sordu.
15 günden sonra biter dimi arkadaslar ben beğenmedim de:)para ödemek istemem
ben daha önce üye olmuştum bana her sabah geliyodu bıkmıştım hatta yine mi yinemi diyee 2 hafta olduğunu sonradan öğrendim.Duruyo elimde
Bende basvurdum bakalım durum ne olacak. teşekkürler.
Ben başvurdum ve bu hafta 2 tane deneme eki yollacaklarmış..