arkadaşlar dün gece yarısı ne yazık ki Michael Jackson hayatını kaybetmiş. tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
50 yaşında kalp krizinden vefat etmiş

toprağı bol olsun ...
Ben fazla üzülmedim. Çünkü renginden utanan bir insandı. Beyaz bir insan olabilmek için başvurmadığı yol kalmadı. Ayrıca ismi birçok suça karışmış biriydi. Bir insan dilinden, dininden ve renginden utanmamalı.
zencı doğup beyaaz öldü topragı bol olsun. hakkında cok spekulasyon vardı aslı astarı varmı bılmem ama sanatını ıı ıcra ederdı. en cokta smooth crımınal ı cok severdım
Milyonlarca dolar harcamıştı derisini beyaza çevirmek için ne oldu hepsi toprak oldu.
Ben fazla üzülmedim. Çünkü renginden utanan bir insandı. Beyaz bir insan olabilmek için başvurmadığı yol kalmadı. Ayrıca ismi birçok suça karışmış biriydi. Bir insan dilinden, dininden ve renginden utanmamalı.
hocam sana kızmıyor aksine adamın ölüm haberini almış olmama rağmen seviniyorum.neden mi?Çünkü doğru sandığın büyük bir yanlışı sana gösteriyorum. Buyur:
Michael Jackson'da 1980'li yıllarda fiziksel değişiklikler görülür. Kahverengi olan teninin açılarak beyazlaşması gibi bazı değişiklikler olmuştur. Michael Jackson'da vitiligo hastalığı vardır. Bu hastalık Dünya üzerindeki zenciler arasında milyonda bir oranında görülmektedir. Bu hastalığa ilk yakalandığı dönemlerde beyaz lekelerin oluştuğu bölgeleri koyu renk makyajla kapatmıştır. Daha sonra hastalık sebebiyle vücudunun büyük bir kısmı beyazlayınca koyu bölgeleri de açık renk makyajla kapatmaya çalışmıştır. Bu hastalığın teşhisi kendisine ilk olarak 1981 yılında konmuştur. Bu hastalık en çok yüzüne vurmuştur. Yüzü beyazlamış, burnunun üstünde bir leke oluşmuştur.
kaynak Wikipedia
yani senin yazdıkların yıllardır bizlere söylenen çok büyük bir yalan.Michael Jackson hayatının sonuna kadar zencileri savunmuştur.They don't care about us un yasaklanan klibinde açıkça zencileri savunmuştur...
Diğer suçları ise klipleri yüzünden ortaya çıkmıştır.Çocuk istismarı davaları klipleri yüzünden açılmıştır.Belki de kliplerindeki mesajları başkaydı.
Geçde olsa seversin heralde artık.Burdan çıkarılacak ders:
Bir insanı yargılamadan önce onun hakkında gerekli bilgilere sahip olmalıyız...
Sabah akşam rock müzik dinleyen ve pop düşmanı biri olarak şunları söyleyebilirim ki;
Michael Jackson gibisi bir daha gelmez.Ve eğer pop dediğimiz şey onun yaptığı gibi birşeyse pop müzik, müzik kültürünü yozlaştırmaz aksine yüceltir.
Allah rahmet eylesin...
Senin gibisi bir daha gelmez MJ , inan seni unutmuycam , çok sıkı bir hayranıydım , senin şarkılarınla büyüdüm , insanın içinden haydi kalk bir kez daha moonwalk yapta öyle vedalaşalım diyesi geliyor , Toprağın bol olun pop'un kralı
Valla ne diyim.Cok severdim şarkılarını lisede olsun ortaokulda olsun sürekli dinlerdim ve bayılırdım.Eski amigamda moonwalker oyununu bile almıştım sanırım o zamanlar.Zamanının en buyuk şarkıcılarındandı aslında ama bencede sürekli iftiralara maruz kaldı (benim kendi düşüncem).Allah rahmet eylesin yeniden..