bende 7-8 davet çeki oluşacak bunları bırleştırıp kullanamayacakmıyım acava .. bu konuda daybuydat bılgısı olan varmı
birleşmiyor artık maalesef.
3bin - 5bin tl davet çeki olanlar daybuyday'den hisse alıp, ortak olmak istemişler. Onlarda mecbur kaldırmış birleştirtme olayını
bu konuda daybuyday ne dıyor yazıp cevap alan varmı ben yazdım cvp vermıyorlar
bu konuda daybuyday ne dıyor yazıp cevap alan varmı ben yazdım cvp vermıyorlar
çeşitli söylentiler var, bazı arayanlara geçici bir süre için böyle oldu yeniden düzelecek demişler, bazılarına tamamen kalktı demişler, yani karışık işler.
3bin - 5bin tl davet çeki olanlar daybuyday'den hisse alıp, ortak olmak istemişler. Onlarda mecbur kaldırmış birleştirtme olayını
bu forumda yazılacak en son şey budur heralde.fırsat verilse herkes yapar bunu.millet krem şampuan için sülalesinin hesabından katılıyor yarışmalara.
bu forumda yazılacak en son şey budur heralde.fırsat verilse herkes yapar bunu.millet krem şampuan için sülalesinin hesabından katılıyor yarışmalara.

ne alakası mı var diyosun

çok alaka bence.
şimdi burda daybuyday davet cekı olupta bırlesmedıgını gorup daybuyday yı arayan yokmu ...