ödüller aktifleşmiş arkadaşlar şimdi baktım 3200 puanımız varmış baya bi hediyeler var bi bakın isterseniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Puanım 3.032 nasıl oldu acaba? artınca OMO gibi stoklar saliselerde tükenirmi???
4400 puana verilen "MULTITEK Classic" Ev Telefonu istiyorum...
ttnet ve turk telekom abonesıyım ama sadece turk telekomu ekledm,ttneti nasıl eklıcem bilen var mı
kimin adınaysa internet o kişinin adına mı hesap açılıyor sadece ?
3820puanda bizm ama ben biraz bekleyecem hediye almak iicin
şimdi buradan birkaç sayı dergi alsam kargo falan hiçbirşey ödeyecekmiyim bilgisi olan var mı acaba
her ay 500 liradan fazla para ödüyoruz ttnet ve telekoma bütün faturalar aynı kişi üstüne.hepsini nasıl ekleyeceğiz ? ve her ay mı puan ekleniyor? Puan kazanma nasıl?
nasıl puan toplayacağız ben anlamadım?
KAZANMAKMAK, Türk Telekom ve TTNET bireysel müşterilerine KAZAN PUAN kazandıran, birçok markada indirimli alışveriş yapma fırsatı sağlayan ve sürpriz ödüller kazandıran bir programdır.
KAZANMAKMAK'a ücretsiz üye olabilirsiniz.
KAZANMAKMAK üyesi olarak, Türk Telekom ve TTNET'e aylık olarak ödediğiniz faturalardan,
Türk Telekom ve TTNET müşterilik yaşınızdan, programa katıldığınız anda,
üst pakete geçişlerinizden
ve daha birçok işlemden KAZAN PUAN kazanır, marka ortaklığı yapılan firmalardan indirim alırsınız. Hesaplarınızda biriken KAZAN PUAN'larınızı Türk Telekom ve TTNET ürünlerinde, cihaz ödüllerinde veya diğer markalara ait hediye çeklerinde değerlendirebilirsiniz.
bn şimdilik avea günlüğk her yöne 40 tl yükel dedim 5 dk içinde yüklediler ama çok az puan kazanılıyor bide kargo ücreti falan varm ıacaba