Bunlarda 3 kagıtcı anlaşılan :S
Ben mail attım, hediye siparişi ile ilgili çalışma yaptıklarını, bittiğinde bana geri bilgi vereceklerini ilettiler. Mail geldiğinde bende yazarım. Benimde 80 tane onaylanan yorumum var. Boşa gitmese bari yorumlar.
yeni kampanya başlatmışlar. hediyeler yalnızca kontör, diğer hediyeler gitmiş. 2 eylülden 2 kasıma kadar sürecekmiş...
ben buraya bi kaç ay önce katılmıştm yorumlarımdan bazıları kabule dildi fakat sitede yorum onayı hep 0 göründü bnde kandırıyorlar milleti diye çıkmıştım:S:S
Merhaba ben katıldım yorum yazdım Prianha marka MP4 çalar kazandım. Sonra telefonla bildirdiler ürünümü kargoya vereceklermiş kızam doğum günü hediyesi olarak düşünmüştüm ve erken yollamalarını istedim sağolsunlar doğum günü olunca erken yolladılar ve normalde verecekleri hediyenin bir üst modelini gönderdiler.
Kesinlikle deneyin ben aldım
ya bana onay gelmişti ama sitede gözükmemişti nedenini anlayamadım:S onaylanan msjlar daha sonra siliniyomu ? :S
arkadaşlar benim de pek umudum yoktu ama yinede bi denemek amaçlı 6 tane yorum yazdım 2 gün sonra onayladılar 6 onaylı yorumum oldu
yorum yazamaya devam