vala bence çok güzel site ben nerdeyse 250 konör kazandım ama artık yazmıyorum dilimde tüy kalmdı.yorumunuzu biraz uzatın ve lagaluga yapın yanii
bana aktivasyon gelmedi hiç gelmiyooo
bana aktivasyon gelmedi hiç gelmiyooo
bence tekrar üye olmayı dene
bazen mail adresinden bir harf eksik yada yanlış giriliyor farkında olmadan
bana da olmuştu bir kez
çünkü genelde siteler aktivasyonu anında gönderiyorlar
yok denedm olmadı adresime aktivasyon yolla dedim yolladım yine gelmedi
diğer üyelerin yorumlarından kopyala yapıştır yapanları yasaklıyorlar sanırım
böyle bir durum oldumu sizde yorumu uzatmak için
Yok öyle bir durum olmadı, kopyala yapıştır yapmadık, aldığımız hediyeyi hakkımız ile almayı isteriz, yoksa içimiz rahat etmezki. Öyle olacak olsa şimdiye laptobu çoktan alırdık. Telefon açtım. İnceleyeceklerini sonra bana geri döneceklerini söylediler. Bakalım, onaylanan yorumlarımız boşa gitmez inşallah.
ben üye olmuştum yorum da yazdım ama şuan giriş yapamıyorm acaba üye mi olmadım dedim üye olurken aynı epostamı kullanırım hep bu eposta kullanılıyor dedi ne sacmalık anlamadım :S
Arkadaşlar 5-6 gündür yorumlarım onaylanmayı bekliyor, , son günlerde yorumları onaylanan arkadaşlar varmı.
benim de 13/14 gün önceki yorumlarım 2 gün önce bir kısmı onaylandı bir kısmı onaylanmadı
kampanya ayın 23 ünde bitecek ben hedeflediğim kadar yorum yazarım ama 23 ünden önce onaylanmazsa ne olacak bilemiyorum
o zaman hediyemi alamayacakmıyım
yarın kampanya bitiyor toplam 140 yorum yazmıştım
şimdi hediye seç butonunu kaldırmışlar üye olanlar bakabilirlermi sizin hediye butonunuz duruyormu
bile bile yaptıklarını düşünüyorum bunu
çünkü 5 gündür bir yığın yorumumu eften püften sebepten onaylamadılar...
üstelik o kadar çok yazdımki uzmanlaştım yorum yazma konusunda...