Gönderen Konu: Yorum Yaz kazan :)  (Okunma sayısı 11995 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
Ynt: Yorum Yaz kazan :)
« Yanıtla #50 : 14 Temmuz 2009, 16:55:17 »
ilk olarak illa kontor mu kazanılıyo?? yoksa istersen diğer hediyeleri de alabilir misin?  ???
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı erselersel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #51 : 14 Temmuz 2009, 19:55:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ilk olarak illa kontor mu kazanılıyo?? yoksa istersen diğer hediyeleri de alabilir misin?  ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   bu linke girip bakabilirsin ödüllere.
BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #52 : 15 Temmuz 2009, 20:47:07 »
arkadaşlar hergün 3, 5 yorum derken 80 yorum yazdım. biraz zor oldu orası ayrı mesele, saç kurutma makinesi siparişini verdim. bu arada yazdığınız yorum sayısına göre istediğiniz ürünü isteyebiliyorsunuz. bugun aradılar göndermişler kargoyu. site çalışanları çok ilgililer. bence boş zamanlarınızda  yazın birşey kaybetmezsiniz.  ;)
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı akbank

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #53 : 19 Temmuz 2009, 23:28:43 »
sakın efiyat internet sitesinde boşuna vakit harcamayın .ückaat bir site.ben üye oldum devamlı yorumlar yazdım 10 tane olmuştu bir gün baktım şifremle siteye giremiyorum.efiyata yazdım kesinlikle cevap bile vermiyorlar. aman sizde benimgibi boşuna yazmayın anladıgım kadarıyla belli bir yorumdan sonra hediye kazanma diye atılıyorsun yorumlarında siteye kar  kalıyor.inanmazsanız deneyin görün.

jodi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 19 Temmuz 2009, 23:33:11 »
sakın efiyat internet sitesinde boşuna vakit harcamayın .ückaat bir site.ben üye oldum devamlı yorumlar yazdım 10 tane olmuştu bir gün baktım şifremle siteye giremiyorum.efiyata yazdım kesinlikle cevap bile vermiyorlar. aman sizde benimgibi boşuna yazmayın anladıgım kadarıyla belli bir yorumdan sonra hediye kazanma diye atılıyorsun yorumlarında siteye kar  kalıyor.inanmazsanız deneyin görün.
Bu siteden 50 kontör kazandım, siteden atılmadım ve halen üyeliğimle giriş yapabiliyorum, bir 50 kontör daha kazanmak üzereyim hatta. Bazen efiyat.com'da sorunlar oluyor siteye giremiyorum ve mail attığımda birkaç saat içinde hemen cevap yazıyorlar. Üçkağıtçı olduklarını hiç sanmıyorum bana oldukça güvenilir geldi, hem yorumlarımız üzerinden kar sağlasalar bile bize ne gibi bir zararı olabilir ki? Kazandırıyor sonuçta...
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2009, 23:34:54 Gönderen: jodi »

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #55 : 19 Temmuz 2009, 23:33:29 »
akbank Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail at ilgileniyorlar. cevap veriyorlar. yalnız hafta içi cevap veriyorlar. bu arada son 7 8  gündür benimde yorumlarım bekliyor. şu ara editörler biraz ilgisiz gibi geldi. sen yine de verdiğim mail adresine yorumlarının onaylanmadığını belirt onlar sana dönüş yapacaklardır ;)

benim saç kurutma makinesi geldi çünkü, şimdide kontor talep edecem  :)
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı athirsizi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #56 : 31 Temmuz 2009, 22:27:22 »
bu kampanya nın bitim tarihi ne zaman aJep biLgisi oLan :?

jodi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : 02 Ağustos 2009, 22:00:12 »

23 ağustos diye biliyorum

Çevrimdışı athirsizi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #58 : 02 Ağustos 2009, 23:23:58 »

23 ağustos diye biliyorum

ewt daha sonra ben de dikkatli bakınca gördüm tekrar thanks..

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
« Yanıtla #59 : 11 Ağustos 2009, 19:03:38 »
bugün 5 yorum yazdım 1 onaylanmış diğerleri onaylanmamış
kendi görüşlerimi yansıtmıyormuş ben mutfağımda kullanıyorum dediğim halı için bunu yazmışlar
arabamda bulundurduğum pikniklerde kullandığım sabunu da ben kullanıyor olamıyorum herhalde
bir de son üç günde 25 civarı yorum yazmıştım onlar hakkında ise tık yok
mail attım bakalım ne diye dönüş olacak
saç düzleştirici için yazıyordum herhalde onu almamı istemiyorlar kontör al çek-git demeyemi getiriyorlar anlamadım
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....