20 tane yorum yazdım, tüm kurallara uydum ve özellikle kendi kullandığım ürünleri yorumladım ama sadece 1 tanesi onaylandı. Bakalım diğerleride onaylanacakmı.
bir süre geçtikten sonra onaylıyorlar.bence yorumların iyiyse onay maili gelecektir.
onay maili geliyo gelmesinede toplam 60 yorum yazdım daha 9 tane onay maili geldi oda en son yazdığım yorumlar hayret doğrusu
ben 1. yorumu yazarken bıraktım.Aklıma fazla bir şey gelmedi.Tıkla yaz da yazıyorum.Bu ay vantilatör veriyor.Her birine 100 kelime yazamam ya.Katılanlara kolay gelsin.
Ben 3 tane yazdım 2 si onaylandı. onaylanmayan yorum 100 kelime değildi

kelimerin daha fazla olması için bağlaçlara dikkat edin, mesela "bu ürünle" yazmak yerine "bu ürün ile" yazarsanız 1 kelime daha fazladan yazmış olacaksınız ^^
Ben yaklaşık 10 tane yazdım yorum ve içlerinden 7 tanesi onaylanmış.Arkadaşlar yorum yazarken dikkatli yazmak ve ürüne yönelik yorum yazmak gerekiyor.Yani diyelimki lcd monitör yorumu yazcaz.>>AAA eet bu lcd mntör manyaq bşe ben qullnıom renqleri acaip süper gsteryo<< gibi yorumları kabul etmiyor...Bu şekil yazdıklarınızın onaylanmasını beklemeyin,şahsen yaşadım aynı hataya düşmemeniz için uyarayım dedim...
bugün yorumu onaylanan varmı merak ettim ya, benimkiler hiç onaylanmamış, tam istediklerine görede yazmıştım.
benımde onaylanmamıs hiç biri
ödül kazanan kaç kişi var ki