bugun oğlum için kkırtasiye malzemesi alırken kafam karıştı.kimisi pritt en iyi kimi faber castel dedi.sizce hangisi???
bugun oğlum için kkırtasiye malzemesi alırken kafam karıştı.kimisi pritt en iyi kimi faber castel dedi.sizce hangisi???
Canım ben egelli çocuklar öğretmeniyim.Bu malzemeler ile çok uğraşıyoruz.Bence fabercastel pahallı Pritte oldukça güzel ve daha uygun.
BENDE BİR ANA SINIFI ÖĞRETMENİYİM.BANA SORACAK OLURSAN BENDE FABER CASTELL DERİM.AMA EVET BİRAZ PAHALIDIR ÜRÜNLERİ
Benim zamanımda Monami çok iyiydi, şimdi nasıl bilmiyorum, Monami boyaları olanlar çok harika çizimler yapıyordu
hepsiburada.com da çok uygun ordan almaya karar verdim.madem 2 öğretmenimizde faber dior bende faber alıyım.kafamda çok karışmıştı malum ilk yılımız şaşırdım napacağımı.herkes ayrı telden çalıyor

:Dbirazdan vereyim siparişide cumartesiye gelir belki.teşekkür ederimm
hepsiburada.com da çok uygun ordan almaya karar verdim.madem 2 öğretmenimizde faber dior bende faber alıyım.kafamda çok karışmıştı malum ilk yılımız şaşırdım napacağımı.herkes ayrı telden çalıyor
:Dbirazdan vereyim siparişide cumartesiye gelir belki.teşekkür ederimm
hepsiburada mı?

ya gelir ya gelmez, bence hiç risk almayın
açıkcası ikisininde C belgesi yok:((
bizim listeyi öğretmenler verdiği için onlar ne derse uymak zorundayız ama onlarada dedim C belgesi yok neden pritt diye:))haberleri yokmuş herkese de liste verildiği için aldık
bu arada migroslarda indirimli ben burdaki marketlerle karşılaştırdım daha uyguna geldi
ben daha yenı aldım kuzenlere faber castell,ogretmenlerı onu ıstemıs,ındırımde vardı edremıt mıgrosta her yerde oldugunu da dedıler...ama yıne de cok pahalı...tvlerde de tum urunlere dıkkat edın dıyorlar kokulu olmasın fılan dıye,en cok o pastel boyaların kokusunda bı tuhaflık oluyor onun ıcın yıne bıldıgımızı alalım
faber castell tabiki

ama benin favorim '' stabilo '' çok değişik farklı tasarımları var her üründe ve çok kaliteli fiyatıda daha uygun
bugun kemeraltına gittim.18li çantalı faber castel 12 tl,12li metal yuvarlak kutuda kuru boya 7,5 tl idi.biraz daha bişeler aldım 26 tuttu.19 tl olur dedi.normalde boyalara yetmez 19 tl :)ayrıca faber castelin ce belgesi varmıi ve adel tarafından üretiliyor türk malı.