çok özür dileyerek kampanyayı bıtırıyorum fırma memnun kalmamıs kaldırmamı ıstedı 1 kısıye hedıye verıyor bu gece cekılısı yapacagım arkadaslar ozur dılerım sahsım adına fırma yazısını eklıyorum belkı ınanmayan olur dıye
BinBirSaat
Nurşen Hanım ordamısınız,
Kampanya çok verimsiz gidiyor, eğer böyle olacak ise durdurmanızı rica ederiz. 3 günde 30 üye var toplam. Dünden bugüne 3-4 kişi üye oldu. Görünen o ki günlük 5 ortalama desek 75 üye gelir daha. Totalde kampanya sonuna 100 Üye dahi zor gözüküyor. Bakın Nurşen Hanım çalıştığımız seo uzmanı arkadaşlar var. 50-100 Tl ye binlerce ziyaretçi ve yüzlerce üye kazandırıyorlar, kısa süreler içinde. Şu durumda facebook sayfamızda bu saatleri hediye kampanyası yapsak çok çok daha fazla etkili olurdu. Eğer böyle devam edecek ise bitirmenizi rica ederim.
BinBirSaat
Nurşen Hanım Perşembe, Cuma iletişim kuramadık Sizinle. C.tesi ve Pazar firmamız kapalı. Mevcut katılımcılar arasında bir çekiliş yapalım ve bir kişiye saatten verelim. Çalışmayı bitirelim. Gelen üye sayısı çok çok düşük.
anlayısınız ıcın tesekkur edyorum arkadaslar benden kaynaklı degıl bu sorun fırma bı deha bekledı sanırım bızden