Gönderen Konu: nursencehersey/binbir saat ile 3 kişiye saat hediye 04 eylül-26 eylül  (Okunma sayısı 1030 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARIMIZ
•sitemize üye oluyorsunuz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Üye olurken soy isim yazdıktan sonra nurşenle kadına dair yazmanız gerekiyor
 •facebook sayfasını beğeniyorsunuz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve sayfayı paylaşıyorsunuz
 •kampanyayı duyurup linki yorum olarak bırakıyorsunuz

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
çok özür dileyerek kampanyayı bıtırıyorum fırma memnun kalmamıs kaldırmamı ıstedı 1 kısıye hedıye verıyor bu gece cekılısı yapacagım arkadaslar ozur dılerım sahsım adına fırma yazısını eklıyorum belkı ınanmayan olur dıye

BinBirSaat

Nurşen Hanım ordamısınız,

Kampanya çok verimsiz gidiyor, eğer böyle olacak ise durdurmanızı rica ederiz. 3 günde 30 üye var toplam. Dünden bugüne 3-4 kişi üye oldu. Görünen o ki günlük 5 ortalama desek 75 üye gelir daha. Totalde kampanya sonuna 100 Üye dahi zor gözüküyor. Bakın Nurşen Hanım çalıştığımız seo uzmanı arkadaşlar var. 50-100 Tl ye binlerce ziyaretçi ve yüzlerce üye kazandırıyorlar, kısa süreler içinde. Şu durumda facebook sayfamızda bu saatleri hediye kampanyası yapsak çok çok daha fazla etkili olurdu. Eğer böyle devam edecek ise bitirmenizi rica ederim.

BinBirSaat

Nurşen Hanım Perşembe, Cuma iletişim kuramadık Sizinle. C.tesi ve Pazar firmamız kapalı. Mevcut katılımcılar arasında bir çekiliş yapalım ve bir kişiye saatten verelim. Çalışmayı bitirelim. Gelen üye sayısı çok çok düşük.

anlayısınız ıcın tesekkur edyorum arkadaslar benden kaynaklı degıl bu sorun fırma bı deha bekledı sanırım bızden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Çekiliş Sonuçları
Asıl Talihliler: 15.şengül yalçın
Yedek Talihliler: 25.nur içten

video olmadı uzun zamandır yapmadıgımdan sanırım kaydedemedım arkadaslar ama bır daha kampanya yaarsam cok dıkkat ederım özür dilerim çok moralım bozuldu bu fırmaya valla anatamam ınsanı kulanıyolar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin