Gönderen Konu: ParfumdeOlay.com Milliyet.com.tr Günün En Beğenilen Sitesi Yarışmada Yarışıyor  (Okunma sayısı 3491 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı parfumdeolay

• Deneyimli Kampanyacı
Sevgili HERGUNKAMPA Üyeleri,

Bu Formlarda Bir çok Yarışmada Siz Hergunkampanya.com Üyelerine Sponsor Olan Firmamız,

ParfumdeOlay.com  Milliyet.com.tr Günün En Beğenilen Sitesi Yarışmasında Yarışıyor !.

Aşağıdaki Linki Tıklayıp yazacağınız en güzel Yorumlar Bizi Memnun Edecektir   5 PUAN VE Yorum Yaz

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı parfumdeolay

• Deneyimli Kampanyacı
Sevgili HERGUNKAMPA Üyeleri,

Bu Formlarda Bir çok Yarışmada Siz Hergunkampanya.com Üyelerine Sponsor Olan Firmamız,

ParfumdeOlay.com  Milliyet.com.tr Günün En Beğenilen Sitesi Yarışmasında Yarışıyor !.

Aşağıdaki Linki Tıklayıp yazacağınız en güzel Yorumlar Bizi Memnun Edecektir   5 PUAN VE Yorum Yaz

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
oyu verdim yorumda tamam bol şans : )
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
bu arada şuna baktım da ödül güzelmiş:
Milliyet.com.tr okurları tarafından “Günün en beğenilen sitesi” seçilen site, Milliyet.com.tr ana sayfasından adını milyonlarca okura duyuruyor!

Ayrıca Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ana sayfasında da tanıtımı yapılıyor ve verilecek linkle, büyük bir ziyaretçi trafiği elde ediyor!

Ve bunlara ek olarak, birinci olan site, kendi web sitesine ekleyeceği, Milliyet.com.tr tarafından hazırlanan “Bu site, Milliyet.com.tr okurları tarafından günün en beğenilen sitesi seçildi” imajı ile başarısını ziyaretçileriyle paylaşıyor!

admin sendende bekliyoruz ileriki günlerde ..
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Oyumu verdim başarılar  ;)

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
konuyu açmıştınız daha önce aynı yarışma mı bu? farklı mı ?
oylarımızı kullanmıştık daha önceki için..
farklı yarışma ise tekrar oy kullanabilirim tabi ki ..  ;)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Hergünkampanya için kayıt yaptırdım ama sonra siteye devasa bir banner ekleme zorunluluğunu görünce yarışmadan çekildim :)

bu arada şuna baktım da ödül güzelmiş:
Milliyet.com.tr okurları tarafından “Günün en beğenilen sitesi” seçilen site, Milliyet.com.tr ana sayfasından adını milyonlarca okura duyuruyor!

Ayrıca Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ana sayfasında da tanıtımı yapılıyor ve verilecek linkle, büyük bir ziyaretçi trafiği elde ediyor!

Ve bunlara ek olarak, birinci olan site, kendi web sitesine ekleyeceği, Milliyet.com.tr tarafından hazırlanan “Bu site, Milliyet.com.tr okurları tarafından günün en beğenilen sitesi seçildi” imajı ile başarısını ziyaretçileriyle paylaşıyor!

admin sendende bekliyoruz ileriki günlerde ..
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
oyunuz verildi.Başarılar.

fostage

• Ziyaretçi
Bende oy verdim başarılar .Bi numune yollarsınız artık  ;D ;D ;D

Çevrimdışı cemrem

• Usta Kampanyacı
oyladım başarılar :)