LCD TV, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Fırın, Dondurucu, Buzdolabı... Bu ürünlerden dilediğinizi seçin, soruları yanıtlayıp, arkadaşlarınızı çağırarak parçaları toplayın.
21/08/2009 tarihine kadar seçtiğiniz ürünün puzzle'ını ilk siz tamamlayın ve seçtiğiniz ürünün sahibi olun. Şansınızı artırmak ve paro ile ekstra kazanmak için hızlı davranın, hemen Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin linkine tıklayın.
güzel kampanya teşekkürler...
üye olcak arakadaşlar bana öm ile isim soyisim ve maillerini atarlarsa sevinirim

bi şansımı deniyim
Kampanya şartları
Madde 14:
Kullanıcıların kazanılan ödüllerini alabilmeleri için, kampanya sayfasında parolu kart numaralarını vermiş olmaları gerekmektedir.
Madde açık parolu kartın yoksa oynayabilirsin ancak kazanırsan ödül alamazsın diyolar.
tüh güzel yarışma ama evde paro lu kart yok malesef.yazık oldu
bugün itibariyle lcd tvyi tamamlamış bulunuyorum:) inşallah kazanırım oyuna yanlış hatırlamıyosam pazar ya da pazartesi günü başlamıştım şansım yyaver gitti bitirdim bakalım inşallah ilk ben tamamlamışımdır
parçaları tamamlayınca resim bütün haline geliyordu önceki yarışmalarda. bende bu sefer değişiklik olmadı. hala parça alabiliyorum sistemden.
aynen parçalar duruyor ve almaya devam ediyor
5 günde nasıl tamamladınız ilginç doğrusu :S
normal yolla olması çokkkkkkkkkkkkk zor
bence de normal yolla çok zor