numune istiyorum
hemen gönderiyorum arkdaşım ama adres bilgilerin eksik 
bende bende

şaka şaka

bana da 3-5 gün önce geldi sağolsunlar nivea pişik kremleri, mamalar, indirim kuponları ve huggies numune bez koymuşlar. bu 2. gönderişleri. teşekkür ediyorum çok onlara
üye oluyorsun bebeğim var diyosun ve bebeğinin 8 ayı yada 6 ayına yakın tarih veriyosun örnek 1 nisan da 8 ayını dolduracak şekilde ayarla otamatikman yolluyorlar istemeye gerek kalmıyor ben üye olmuştum ama benim kızım 6 aylıkken gönderdiler .
birşey sorucam ..ben yeniyimde tam bilgim yok bu konuda
İletişim bölümüne tam olarak ne yazmam gerekir.sadece nuumune istiyorum diyip adres mi vermeliyim?
hamileler için bebeğimi beklerken paketi geliyor bebeği olanlar için bebeğim paketi içindekiler 2 tane ıslak mendil ve anne bebek çayı indirim kuponu milupadan
banada hamileyim seti geldi dün
ee iyiymiş bendemi istesem ne
BEN DE İSTEDİM 1 ADET KİTAPÇIK GELDİ.NEDENSE
bana dün geldi kocaman kutu.nivea pişik kremi,şampuan,ıslak mendil,magnet,2 mama,indirim kuponları,bir sürüde bebek bakım kitabı,ürün tanıtım kitapçığı koymuşlar.bi de bebeğin adını filan yazıp güle güle büyütün mektubu yazmışlar.ürünler çok güzel ama sitede bebeğimi 6 aylık diye yazdım.
bana sadece mektup ve indirim kuponu geldi.adammı ayırıyolar anlamadım.niye farklı iş yapıyolarki.herkese aynı yollamaları lazım bence.ürün gelenler güle güle kullansınlar.bende e-mail attım bakalım dönceklermi.