yine iyi ama ya hero baby kitapçık yolluyor onu düşün

bide binlerce üyeleri var ne yapsınlar
istedim bana geldi ara ara tekrar indirim kuponları gönderiyolar
arkadaşlar bende milupaya üye oldum hamile olduğumu söledim hamilelere gönderiyolarmı yoksa çocuk doğtuktan sonramı gönderiyolar
arkadaşlar bende milupaya üye oldum hamile olduğumu söledim hamilelere gönderiyolarmı yoksa çocuk doğtuktan sonramı gönderiyolar
Bebek doğduktan ve 5 aylık olduktan sonra yolluyorlar
ben de geçenlerde üye oldum bebeğimi beklerken kitapçığı nivea kremleri hem bebek hemde anne için ıslak mendil ve numune bebek bezi gönderdiler çok sevindim
Bebek doğduktan ve 5 aylık olduktan sonra yolluyorlar 
hayır 5 aylık paketi ayrıııı.hamilelerede geliyor bana gelmişti anne sütü artırıcı çay yeni doğan bebek bezi pişik krem numunesi cd kitapçık buzdolabı magneti el kremi numunesi ve şampuan numunesi falan geliyor
geldiii banada geldi iki paket 250 gr kaşık maması ve 4 paket tek kullanımlık mamalardan:))makinam bozuk fotoğraflıyamadım:(
banada gönderdiler.kaşık mama çeşitlerinden 4 sene sonra geldi nihayet.
milipa bana indirim kuponu göndermiş. tansaş ve migrosta kullanılmak üzere %25 ama benim bulunduğum yerde ne migros nede tansaş var. 100 km gitmem lazım. yani işe yaramayacak.
evet banada iki kere geldi milupadan.bitanesi bizim bebiş 6 aylıktı sadece 2 adet bez.bide 3 gün önce indirim kuponları.yani hepsi fosss