ama son öğrendiğime göre artık numune ürün göndermiyorlarmış
bugün bana da geldi numuneler.. 6 tane.. ben mail atmıştım numune istiyorum diye .. hemen aradılar bebek ne kadar fln diye sordular.. ve hemen geldi.. benimki biraz büyüdü gerçi teşekkürler milupa
dun bana mektup gelmıs

bır de ındırım kuponları okadar
Arkadaşlar ben 1 hafta önce istemiştim bugün numune elime geldi haberiniz olsun::::
milupaya ben de hamileyken üye olmuştum. bebeğim 3,5 aylık olduğunda ürünler elime ulaştı. içinde 2 mama çeşiti, bir organik meyve suyu, nivea pişik kremi, 2 adet alt bezi, nivea ıslak mendil ve indirim kuponları vardı. çok güzel bir paket, ayrıca içinde bebeğin gelişimi ve hastalıklarla ilgili bilgilerin yer aldığı kitapçıklar da mevcut.
Ben de milupaya üye olmuştum bir ay önce, hamile olduğumu belirterek.. Küçük bir pakette " annelik yolculuğunuzda yanınızdayız" diye bir mektupla beraber bir bebek bakım cd si, bir bilgi kitapçığı, bir adet huggies bebek bezi ( bir tane ama paket değil

), tek kullanımlık bir-iki numune ve indirim kuponları göndermişler..
cd si çok güzeldi, indirim kuponlarını da bebek alışverişimizde kullanacağız..
2 gün önce tekrar numune istedim 6 paket mama göndermişler
bugun geldı 4 tane mama ıle 1 kıtapcık gondermısler
ben milupaya küsüm

ama hala milupa kulanıyom
bende kasık mamalarına gecıcez kitapcık istiyorum diye mail atmıstım.mama numunesi bir tane önlük 2 tanede kitapçık yollamıslar.aslında ben ilk kaşıgım setini sormustum onu yollamaya eylülde baslayacaklarmıs.