10 ÜYEMİZE 25 TL DEĞERİNDEKİ SİNGER TÜY TOPARLAYACI HEDİYE KAMPANYAMIZ KAZANANLARI
Mukaddes Görmüş
Funda Çilek
Beste Karaca
SeMa Kırcı
Suzan Doğan
Yasemin Güner
Ahmet Ergin
Lerzan Kara
İlkay Yaman Ekşi
Zeynep Çalışkan
Olmuştur,kendilerini tebrik eder iletişim bilgilerini Facebook msj yolu ile bizlere göndermelerini rica ederiz.Kampanyamıza katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
tebrikler arkadaşlar..buaralar şansım kurudu.kazananlar bi şans üfleyin bana
forumdan tanıdık isimleri görüyorum tebrik ederim....
çok istedim ama olmamış.. kazananları kutlarım
tebrikler arkadaşlar bir türlü kazanmak kısmet olmadı burdan
Tebrikler arkadaşlar. Okuyan üfleyenler aradan beni de çıkarırsa sevinirim
bu nedir görmemişim ben .veeee tebrikler
Bu şekilde şanssız olduğunuza inanmaya devam ederseniz şans yanınıza uğramayacaktır emin olun. Daha önce de konuşmuştuk, hatta imzanızdaki yazıyı silin falan demiştim, yine eski haline döndürmüşsünüz

Olumlama yapın biraz. İnanın, isteyin, gerçekten ona sahipmişsiniz gibi davranın. Göreceksiniz o her ne ise bir gün sizin olacak.
Bu şekilde şanssız olduğunuza inanmaya devam ederseniz şans yanınıza uğramayacaktır emin olun. Daha önce de konuşmuştuk, hatta imzanızdaki yazıyı silin falan demiştim, yine eski haline döndürmüşsünüz
Olumlama yapın biraz. İnanın, isteyin, gerçekten ona sahipmişsiniz gibi davranın. Göreceksiniz o her ne ise bir gün sizin olacak.
hatırlıyorum sizinle konuşmuştuk..aylarca o şekilde pozitif bi sinerji oluşturmaya çalıştırdım ama nafile bi çöp bile kazanamadım o şekilde de ...ve en sonunda yine eski 'olumsuzluk içeren imzama' geri döndüm

öyle de olmuyor böyle de olmuyor...hala bana uğur getirecek yazıyı imzayı bekliyorum..