Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinNot; Bu görsel
Mopaş markette Fotoğraf makinası ile çekilmiştir.
Bugün çevremdeki Mopaş'ları dolaştım Kampanya yeni başladığından kutular henüz boş ama Mopaş müşterisi bu tür kampanyalara alışık katılımın 200.000 çivarı olacağını düşünüyorum gerçi ayrı bir stand ve yönlendirme henüz mevcut değil
kampanya sonuna kadar 2000 2500 katılımı rahat gorurum ben sonrası nasip kısmet
arkadaşların dediği gibi katılım dondurmadanda fazla olur milletimiz ev,araba,yat,kat vb. şeyler hediye edildiğini görünce katılası yoksa bile katılıyo millipiyango mantığı
arkadaşların dediği gibi katılım dondurmadanda fazla olur milletimiz ev,araba,yat,kat vb. şeyler hediye edildiğini görünce katılası yoksa bile katılıyo millipiyango mantığı
O da birşey mi, McDonalds Ipad örneği var. Hanım arkadaşlarımız görmüşler, çocukların şansına birkaç kupon daha ver diyen teyzelerimiz var.
Arada dile getiriyorum; kampanyaların bu kadar artacağı ile ilgili Türkiye'de 7-8 yıl öncesinden yazılmış bilimsel makale ve tezler var. Bu kampanya ve promosyonlar ürün satışını direk olarak etkiliyor ve satışları zıplatıyor. Karşılıklı fayda sözkonusu ama kumarda da olduğu gibi her zaman masa kazanır. (Kampanyanın reklamını iyi yaparlarsa elbette, araba verilen feci düşük katılımlı çekilişlere de şahit olduk. Onlar tamamen tanıtım eksikliğindendi.)