Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinNot: Bu görsel ve bilgiler Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresinden alınmıştır.Bu kampanya, Pasifik Tüketim Ürünleri Satış ve Tic. A.Ş. tarafından, M.P.İ. Gen. Müd.’nün 17.08.2012 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.04.00-255.01.02-2399-9061 sayılı izniyle 07.09.2012 (Saat:08:00) – 07.10.2012 (Saat:24:00) tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm Adese ve Adesem marketlerde tek seferde 5.00 TL ve katları tutarında tüm Ülker markalı Ülker çikolata, çikolata kaplama, krem çikolata, bisküvi ve kek grubundaki tüm ürün çeşitlerinden, coco pops ve honey pops markalı tüm ürün çeşitleri için Adese Kart sahiplerine yönelik düzenlenmektedir. Kart üyelik bilgilerinin güncellenmesi, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Üyelik bilgileri eksik olan veya kayıtlı olmayan kart sahipleri çekilişe katılamayacaktır. Çekiliş 01.11.2012 tarihinde saat 12:00’da DenizAjans Dan. Prom. Hizm. Ltd. Şti. Ali Nihat Tarlan Cad. No:54/14 Toplantı Salonu Bostancı Taksim İSTANBUL adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler, 08.11.2012 tarihinde Posta gazetesinde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü postayla bildirim yapılacaktır. Postada yaşanan aksaklıklardan Pasifik Tüketim Ürünleri Satış ve Tic. A.Ş., Adese A.Ş. ve DenizAjans sorumlu değildir. İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlilerin son başvuru tarihi 23.11.2012 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 08.12.2012 tarihine kadardır. İkramiyelerin son teslim tarihi 08.01.2013’tür. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Pasifik Tüketim Ürünleri Satış ve Tic. A.Ş., DenizAjans çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. ÖTV ve KDV hariç diğer vergi ve yasal yükümlülük talihliye aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde MPİ’ne başvurulmalıdır. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.
fişte ülker çekilişini gösteren bir yazı çıkıyor değil mi?
ben adesem'den aldım ama fişte yazı yok. adese kart geçerli sayılmadı mı acaba?
fişte ülker çekilişini gösteren bir yazı çıkıyor değil mi?
ben adesem'den aldım ama fişte yazı yok. adese kart geçerli sayılmadı mı acaba?
Bende de çıkmadı herhalde bu kampanyada öyle bir uygulama yok
aldığım şeylerden biri gofretti ( 9 kat) kampanya sadece çikolata türleri, kek ve bisküvi için geçerliymiş. gofret dışında diğer aldığım şeyler 5 lirayı geçmediği için olmadı sanırım.
adeseden aldığım aynı tür çikolatalardan bir gün fişde çekiliş hakkı çıktı bir diğer günde çıkmadı çok ilginç şu anda adesede sorun var en azından şimdilik almamakda fayda var
Bu yarışma sadece MİGROS da geçerli değil mi?
Bu yarışma sadece MİGROS da geçerli değil mi?
Benzer kampanyalar Carrefour, Onur Market, Migros'ta da var ama her biri ayrı kampanya ayrıca Çağrı Market ve Mopaşlarda da Ürün hediyeli kampanyalar mevcut
Katılım sayısını nerden anladınızki ucmuş
Katılım uçmuş
ağzınızda ki baklayı alabilir miyiz acaba?