Gönderen Konu: teknosadan ürün alırken 2 kere düşünün  (Okunma sayısı 4681 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
teknosadan ürün alırken 2 kere düşünün
« : 09 Eylül 2012, 00:15:41 »
ilkez bir firma ile ilgili buraya konu açıyorum ben yaşadım siz yaşamayın diye
01.09 HP 2060 model yazıcıyı aldım grekeli kurulumu yaptım ama baskı yapmadı 2 gün bekledik tandık bilgisyarcı vardı eşim ona götürdü sorunlu olduğunu söyledi hp müşteri hizmetlerini aradık onlarla tekrar kurulum vs ayrı priz falan denedik onlarında onayı ile değişim yada iade için teknosa mağazasına gittik 2 teknik servis elemanıda orda denedi aynı sorun yani arızalı iade yada değişim talep ettim.sonra bir müdür demesinmi bu iade yada değişim olmaz kartuşlar açılmış.beynim zıpladıbeyefendi dedim demo olan kartuşları açmadan nasıl deneyelim arızalı olduğunu 2 elemanınız gördü daha napmak lazım vs bana bilmem ne kanunu falan anlattı bende ona bunun yasal hakkım olduğunu söyledim olmadı yani anlayacağınız teknosa mağazasından ürün alırken 2 kere düşünün yada orada denetip alın.başıma geldi şimdi azami 20 iş gününü bekleyeceğiz ama sorunun aynısı şikayet var comda dolu hep olumsuz yanıtlanmış

dip not: ben form beklerken 2 bey geldi 3 gün önce ipad almışlar sorunlu çıkmış açılmıyormuş anlayın gerisini saygılar 
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2012, 00:17:04 Gönderen: meltem2780 »
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: teknosadan ürün alırken 2 kere düşünün
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2012, 00:22:12 »
Ben teknosadan bu sene yüklü miktarda alışveriş yaptım, çok şükür bir sorunla karşılaşmadım ama geçen sene ev telefonu almıştım, eve geldim bozuk çıktı, şarj olmuyordu, sonraki gün götürdüm değişim yapmadılar alıp servise gönderdiler yani bozuk telefon almış oldum. bide eniştem webcam almıştı o da bozuk çıkmıştı ama onu direk değiştiler.

Yazıcıyı teknosayamı verdiniz yoksa HP'ye mi?

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2012, 00:28:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben teknosadan bu sene yüklü miktarda alışveriş yaptım, çok şükür bir sorunla karşılaşmadım ama geçen sene ev telefonu almıştım, eve geldim bozuk çıktı, şarj olmuyordu, sonraki gün götürdüm değişim yapmadılar alıp servise gönderdiler yani bozuk telefon almış oldum. bide eniştem webcam almıştı o da bozuk çıkmıştı ama onu direk değiştiler.

teknosadan aldığım için teknosaya ama müşteri desteği için hp de arandı teknosada
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2012, 00:31:47 »
bende yazıcı almak için yarın Bimekse gitmeyi planlıyordum. Eşim teknosa dan alışveriş yapan arkadaşlarının başına sizinkine benzer talihsiz durumlar geldiğini daha önceleri anlattığından bu firmayı tercih etmiyorum. Umarım sorununuz çözülür.
@sheymcan

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2012, 00:33:34 »

teknosadan aldığım için teknosaya ama müşteri desteği için hp de arandı teknosada
Benim yazıcım bozulduğunda teknosa almadı HP'ye verceksiniz dediler, aradım sorunu anlattım, sonra dedi aras kargoyu arayın karşı ödemeli olarak evden gelip alsınlar, 2 kere aradım gelip almadılar gittim kendim yolladım :D 1 hafta içinde hemen yapıp gönderdiler.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 09 Eylül 2012, 00:35:22 »
Ben Teknosa'dan bir pc aldım. İlk baştan sorun vardı, sonra sorun iyice büyüdü. Bu arada servisle bir sürü görüüşme filan. Markası Hp. Hp nin garanti kapsamındaki servisi ayrı bu arada. Para verip yapılıyorsa ayrı. Müşteri hizm. felaket. Yaşadığım bir sürü olaydan sonra anladım ki bana teşhir ürünü vermişler. Durumu müşt. hizmetlerine yazdım, Teknosa'ya, kimse muhatap olmadı. Sonuç: 2 yıl beni oyaladı Hp, 2 yıl sonra garanti süresi doldu, paralı servisine götürdüm, sorunu çözdüler. Garanti kapsamındaki servisi Ankara'da. Paralı servis İstanbul. Artık ne Teknosadan ne Hp den hiç bir şey almıyorum. Geçen 50 tl lik çek kazandım teknosadan, gidip pil aldım, sorunlu çıkmaması için.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #6 : 09 Eylül 2012, 00:43:47 »
Ben Teknosa'dan bir pc aldım. İlk baştan sorun vardı, sonra sorun iyice büyüdü. Bu arada servisle bir sürü görüüşme filan. Markası Hp. Hp nin garanti kapsamındaki servisi ayrı bu arada. Para verip yapılıyorsa ayrı. Müşteri hizm. felaket. Yaşadığım bir sürü olaydan sonra anladım ki bana teşhir ürünü vermişler. Durumu müşt. hizmetlerine yazdım, Teknosa'ya, kimse muhatap olmadı. Sonuç: 2 yıl beni oyaladı Hp, 2 yıl sonra garanti süresi doldu, paralı servisine götürdüm, sorunu çözdüler. Garanti kapsamındaki servisi Ankara'da. Paralı servis İstanbul. Artık ne Teknosadan ne Hp den hiç bir şey almıyorum. Geçen 50 tl lik çek kazandım teknosadan, gidip pil aldım, sorunlu çıkmaması için.
benim daha 7 günlük sürem dahi bitmedi teknik servis elemanları olan 2 personel bizzat yanımda nerdeyse yarımsaat denediler olmadı birtürlü baskı yapmıyor ışıklar yanıp sönüyor bebek ağlıyor diğer çocuklar kardeşimde birbirlerini yiyorlar teknik elemanlar sorunu çözemiyor müdür bey çağrılıyor bana kanundan bahsediliyor aman ALLAH'ım bir daha asla dedim
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2012, 00:44:48 Gönderen: meltem2780 »

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2012, 01:15:24 »
Bu arada  (konu teknosa olmasına rağmen) yazıcı ile ilgili önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Sınıfımda kullandığım yazıcım samsung. yavaş bir yazıcı. sınıf için en güzel tarafı toneri bitse bile defalarca yazdırmaya devam etmesi. ve 3 kereye kadar doldurulabiliyor (idare zorlarsa 5 i de buluyor bizzat şahidim)

Ben evde kullanmak için alacağım. Siyah beyaz olabilir çünkü çıktı alıp çoğaltmayı planlıyorum.
Bir yandan da renkli de olsa güzel olur diyorum.
Mutlaka doldurulabilir olmalı diye düşünüyorum.
 Çok vakıf değilim teknolojik terimlere ve yarın en olmadık bi ürünle eve dönmekten korkuyorum.
@sheymcan

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
« Yanıtla #8 : 09 Eylül 2012, 01:49:39 »
elektronik aletlerin iadesi genelde bu tarz marketlerde olmuyor aklınızda bulunsun...hatta elektronik eşya satan mağazalar bile ''internetten alışveriş yapın 30 gün iade garantisi veriyorlar biz uğraşmıyoruz'' diyorlar açık açık

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2012, 01:00:59 »
Bu arada  (konu teknosa olmasına rağmen) yazıcı ile ilgili önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Sınıfımda kullandığım yazıcım samsung. yavaş bir yazıcı. sınıf için en güzel tarafı toneri bitse bile defalarca yazdırmaya devam etmesi. ve 3 kereye kadar doldurulabiliyor (idare zorlarsa 5 i de buluyor bizzat şahidim)

Ben evde kullanmak için alacağım. Siyah beyaz olabilir çünkü çıktı alıp çoğaltmayı planlıyorum.
Bir yandan da renkli de olsa güzel olur diyorum.
Mutlaka doldurulabilir olmalı diye düşünüyorum.
 Çok vakıf değilim teknolojik terimlere ve yarın en olmadık bi ürünle eve dönmekten korkuyorum.

kendi iletime kendim cevap vereyim :P :P :P :P

bugün mecburiyet caddesinde var olan  teknosayı es geçerek; yaklaşık 20 km yol giderek avrupanın en büyük alışveriş merkezi :P nin tek teknolojik marketinde bimekste yazıcılara baktım. ( hakkaten baktım ...) Yüklenen onca teknolojik terimin sonucu beyin felci geçirerek döndüm. şimdi kendimi resetleyip internetten karşılaştırmalı- yorumlu ürünlere bakacağım. (kartuş fiyatları cihaza yakın neredeyse ve pek çoğu doldurulamıyor)
@sheymcan