Yeni Nesil Mutfak Gereçlerine Yer Açın…Rengarenk bir bıçak setiyle mutfağınızın havasını değiştirin. Ayrıca sizlere “Bambu Bıçak” sürprizimiz var.Çekilişimize katılmak çok kolay, yapmanız gerekenler:
Facebook sayfamızı beğenmek (önceden sayfamızı beğenmiş olan takipcilerimiz bu aşamayı tamamlamıştır )
Dördüncü Kampanyamızın Facebook Haberini arkadaşlarınızla paylaşmanız ( lütfen sadece 1 kez paylaşınız)
Kargotakipcim.com sitesinin az sayıdaki sayfalarında yer alan (gizli ama bulunması kolay) YERLİ DİZİ İSMİNİ bulup Facebook’tan özel mesaj ile bize göndermeniz.
Ayrıntılar ve ürün detayları: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinFacebook sayfamız: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bende bulamadım bulan varmı acabaaaaa
neredeymiş o ya o kadar da baktım
Kolaylıkla görülebilecek bir yerde ve büyük harflerle yazıyor.
Doğru sayfayı bulmak gerekiyor. toplam 20 civarında sayfa bulunuyor.
bende buldum ögrenmek isteyenler mesajla sorabilir madem kimse yazmamış gelenegi bende bozmayayım
forumun amacı paylaşmak değilmi? neden yazmıyorsunuz ki?
Kolaylıkla görülebilecek bir yerde ve büyük harflerle yazıyor.
Doğru sayfayı bulmak gerekiyor. toplam 20 civarında sayfa bulunuyor.
bu kadar gizem de neyin nesi
Değerli katılımcılarımız, kampanyamızın amacı ve özü Haritalı kargo takip sitemiz Kargotakipcim.com'u sizlere tanıtmaktır. Bunun en iyi yollarından biri ,sizleri sayfalarımızda kısa da olsa bir gezinti yapmaya teşvik etmektir.
Dizi ismi sayfalarımızın birinde açıkça görülebilecek bir konumda ve büyüklükte yazılmış. Cevabı bulan arkadaşlardan ricamız, iyi niyet kuralları çerçevesinde cevabı paylaşmamasıdır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz. Hepinize bol şans.
Kampanyamız 1500 beğenene ulaştığında sonuçlanıyor...
Paylaşmaya devam... Bol şans...