2 adet peçete şifresi yolladım zaten çıkmaz bu kadar büyük reklamlı kampanya olmamıştır heralde, migros kipa nereye baksam rafları silip süpürmüşlerdi, her rafta reklam her market camında reklam nedir bu ya

1 solo peçete fiyatına 4 adet peçete alıyorum normalde, 8 peçete parasını 2 solo peçeteye verdim yazık oldu

siz naaptınız diğer solo fiyatlarına bakılmıyordu bile
Kilerde 1 peçete alana 2.cisi %50 indirimliydi. 2 adet peçete 3.30 TL'ye geldi
laf duymama sebep olan bir kampanya vede sonuç sıfır
cocuklarimin kresine temizlik malzemelerini alacaktim zaten isabet oldu biraz abartip 2. donemi de aldim

ilk aldiklarim migrostan pahaliya oldu sonra kipa ve carrefourda indirimliydi suana kadar bir utu cikti insallah bir de TV olur gozum yuksekte arabada degil ama olursa da fena olmaz
Deli katılım olacak bu kampanyaya.
geckaldınız katılmakta bence o yüzden cıkmıyor ben ilk hafta katıldım el blendere kazandım o dönem aynı soyisimde bi sürü kişi kazanıyordu keske cok katılsaydım dedim yani
yaa bu ütü ne zaman gelir ki acaba kime sorsam nereye yazsam
benim de ütüm gelmedi. o kadar aşağılamalarıma, gerek özel mesajla gerek duvarlarına yazmamla yaptığım tacizlerime verdikleri cevaplar hep aynı ;
Teslimatlar en geç 15 Kasım tarihine kadar sahiplerine ulaştırılacak. Gecikme konusundaki anlayışın için teşekkür ederiz. Hediyeni iyi günlerde kullanmanı dileriz.
hediyeleriniz geldi mi yaaa? özellikle devrim, seninkiler geldi mi?