JOUNSON 60-110 EBATINDA PARK BEŞİK01 EYLÜL 10 EYLÜL ARASINDA SAYFAMIZDA ÖDÜLLÜ BİR KAMPANYAMIZ OLACAKTIR. SAYFAMIZI VE KAMPANYA ÜRÜN RESMİMİZİ BEGENİP PAYLAŞAN ÜYELERİMİZDEN 3 KİŞİYE GÜZEL HEDİYELERİMİZ OLACAKTIR.
ÇEKİLİŞLER İLK 500 KİŞİ ARASINDAN YAPILACAKTIR
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
01 eylül 10 eylül arasında sayfamızda ödüllü bir kampanyamız olacaktır. sayfamızı ve kampanya ürün resmimizi begenip paylaşan üyelerimizden 3 kişiye güzel hediyelerimiz olacaktır. çekilişler ilk 500 kişi arasında yapılacaktır ve çekiliş anı video ya çekilip yayınlanacaktır. demiştik ancak yoğun ilginizden dolayı 500 üye sayımıza çok az bir sayı kaldığından dolayı kampanyamızda 01 eylül 10 eylül arasında ilk 500 kişi demiştik bundan dolayı ilk 500 üyeye ve paylaşım yapanlara 2 çekiliş hakkı bundan sonra 10 eylül e kadar üyeye ve paylaşım yapanlara 1 çekiliş hakkı verilmesi uygun görülmüştür.
katılmıştım zaten inşallah bana çıkar..bakalım bebişimin şansı nasılmış
katıldım ama zor iş, zati uzun zamandır işlerde kesat, yaprak kazanamıyorum o derece yani..
01 EYLÜL 10 EYLÜL ARASINDA SAYFAMIZDA ÖDÜLLÜ BİR KAMPANYAMIZ OLACAKTIR. SAYFAMIZI VE KAMPANYA ÜRÜN RESMİMİZİ BEGENİP PAYLAŞAN ÜYELERİMİZDEN 3 KİŞİYE GÜZEL HEDİYELERİMİZ OLACAKTIR. ÇEKİLİŞLER İLK 500 KİŞİ ARASINDA YAPILACAKTIR VE ÇEKİLİŞ ANI VİDEO YA ÇEKİLİP YAYINLANACAKTIR. DEMİŞTİK ANCAK YOĞUN İLGİNİZDEN DOLAYI 500 ÜYE SAYIMIZA ÇOK AZ BİR SAYI KALDIĞINDAN DOLAYI KAMPANYAMIZDA 01 EYLÜL 10 EYLÜL ARASINDA İLK 500 KİŞİ DEMİŞTİK BUNDAN DOLAYI İLK 500 ÜYEYE VE PAYLAŞIM YAPANLARA 2 ÇEKİLİŞ HAKKI BUNDAN SONRA 10 EYLÜL E KADAR ÜYEYE VE PAYLAŞIM YAPANLARA 1 ÇEKİLİŞ HAKKI VERİLMESİ UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR.