Arkadaşlar İNG ban bilgi yarışmasından kazandığım uzaktan kumandalı aracı işime yarayabilecek birşeyle takas etmek istiyorum , satın almak istersenizde 40 ytl satabilirim ! piyasa fiyatı 55 ytl.
Biraz önce geldi sadece incelemek için kutusunu açtım , içerisinden pil çıkmadı yani çalıştırmadım bile !
İlgilenen olursa resimlerini ekleyebilirim , iyi günler dilerim !
Fiyatı orjinal sitesinde var :
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinHemen hemen böyle birşey :

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinArkadaşlar bunlar çektiğim resimleri , birkaç bilgide veriyim , kumandası 9v kare biçimindeki pillerle çalışıyor , araçta 3 adet küçük kumanda piliyle , araç zaten büyük bir araç değil eğer alacak olan varsa araç için 3 pili ben hediye ederim , araç büyük kısmı metalimsi bir madde kalan taraflar plastik , lastikleri gerçekçi lastik şeklinde , zaten orjinal araç ! eğer takas isterseniz işime yarayacakta bişi olursa üste biraz ücret verebilirim , Ticarette bile ahlaklı olmak lazım ki Allahtan korkarım

Araç Tam fonksiyondur yani sadece ileri geri gitmiyor , sağa sola da dönebiliyor , kullanım belgesi ingilizce ama zaten çokta karmaşık bir yapıya sahip değil kolayca öğrenebilirsiniz

Önceliklerim arasında en azından bir ipod hiç fena olmazdı zaten oda hemen hemen aynı değerlerde , yada eşimin istediği bir saç şekillendirici yada aynı değerlerde bir saç düzleştirici gibi !