Gönderen Konu: Altıncıcadde'den alışveriş yapana daybuyday hediye çeki (30-31 Ağustos)  (Okunma sayısı 946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

30-31 Ağustos tarihleri arasında Altıncı Cadde’den yapacağınız tüm alışverişlerinizde aynı mail adresiniz ile Daybuyday.com’a üye olunması durumunda kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Altıncı Cadde’ye üye olduğunuz e-posta adresinizle Daybuyday’e 3 Eylül’e kadar üye olun, 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanmak üzere 20 TL* kazanın!

*20 TL hediye kuponunuz 100 TL ve üzeri alışverişlerde bir kereye mahsus geçerlidir.

Kupon geçerlilik tarihi 30/09/2012’dir.

Hediye kuponunuzu Daybuyday’de yer alan tüm kategorilerde kullanabilirsiniz.

Hediye kupon kodunuzu “Sepetim” sayfasında yer alan “Hediye Çekimi Kullanmak İstiyorum” alanına girmeniz yeterlidir.

Sipariş iadesi ve iptallerinde sadece ödenen miktarın geri ödemesi yapılır.

Diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya

30-31 Ağustos tarihleri arasında Altıncı Cadde’den yapacağınız tüm alışverişlerinizde aynı mail adresiniz ile Daybuyday.com’a üye olunması durumunda kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Altıncı Cadde’ye üye olduğunuz e-posta adresinizle Daybuyday’e 3 Eylül’e kadar üye olun, 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanmak üzere 20 TL* kazanın!

*20 TL hediye kuponunuz 100 TL ve üzeri alışverişlerde bir kereye mahsus geçerlidir.

Kupon geçerlilik tarihi 30/09/2012’dir.

Hediye kuponunuzu Daybuyday’de yer alan tüm kategorilerde kullanabilirsiniz.

Hediye kupon kodunuzu “Sepetim” sayfasında yer alan “Hediye Çekimi Kullanmak İstiyorum” alanına girmeniz yeterlidir.

Sipariş iadesi ve iptallerinde sadece ödenen miktarın geri ödemesi yapılır.

Diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.

------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin