Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin burayada hamileyken bi arkadaşım üye yapmıştı beni ara sıra çok güzel paketler geliyor mama,şampuan,pişik kremi numuneleri,buzdolabı magneti falan. hem hamileliğiniz boyunca hemde bebeğiniz doğduktan sonra
hangi kargo ile gönderiyorlar??
benimkini gönderdiklerini 2 hf içinde ulaşacağını söylemişler de
geçenlerde banada geldi bebeğimi beklerken paketi içinde 10 tane huggies bez var nivea ıslak mendil var nive krem ve şampuan testerleri ve gebelikle ilgili çok güzel bilgilerin olduğu bi kitap vardı
bana hamileyken geldi doğumda geldi oğlum 6 aylık olunca geldi birde sanırım 1 yaşında gönderiyorlarmış
ben nısan yada martta üye oldum bana 3 gun once geldı bır tane mama gerısı katologtu bı tane defter gıbı bısey bı tane buzdolabı mıknatıslı resımlık bı tane kaşık ındırım kuponları pek kayda deger bıse yoktu

epey beklemıstımm herhalde agır bısey yolluyolar dedım neysemm

bunada şükür aras kargoydu adana
ben nısan yada martta üye oldum bana 3 gun once geldı bır tane mama gerısı katologtu bı tane defter gıbı bısey bı tane buzdolabı mıknatıslı resımlık bı tane kaşık ındırım kuponları pek kayda deger bıse yoktu
epey beklemıstımm herhalde agır bısey yolluyolar dedım neysemm
bunada şükür aras kargoydu adana
azalttılarmı acaba bana ilk gelende bebek bezi vardı ıslak mendil vardı pişik kremi vardı indirim kuponları vardı başka bisi unutmadıysam
hero baby numunede değil tam boy yolluyo firmalar bu numune işini önemsemeli bence ben hero baby kullanıyorum artık mesela firma bende hoş bi izlenim bıraktı memnuniyet meselesi