Değerli takipçilerimiz;
Öncelikle Magic Dede kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederiz. Bildiğiniz gibi Magic Dede hediye paketimize doldurduğunuz form aracılığı ile ÜCRETSİZ olarak sahip olabiliyorsunuz. Bu anlamda Birçok kullanıcımız Magic Dede hediye paketlerini teslim aldılar. Ancak son zamanlarda hazırlıksız yakalandığımız bir yoğunluk yaşadık. Bu yoğunluktan dolayı sizlere bazı gecikmeler yaşattık. Ancak Magic Dede gönderimlerimize kaldığımız yerden tekrardan devam ediyoruz. Bu aksaklıktan dolayı öncelikle elimizde biriken talepleri tamamlayarak hızlı bir şekilde hediyelerin sizlere ulaşması için çalışıyoruz.
Sizlerden tekrar özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.
Sağlıklı günler...
birkişi bile resmini koyamadı gitti ya

form doldururken sanki sadece boyama kitabı gelecekmiş gibi yazıyor hayırlısı
birkişi bile resmini koyamadı gitti ya
form doldururken sanki sadece boyama kitabı gelecekmiş gibi yazıyor hayırlısı
onu ben de şimdi fark ettim
bana gelse 10 tane de olsa resim koyardım yuh yane:)
arkadaşlar ceysu facebook sayfasının neresine ne yazıyoruzda geliyor. bi açıklama yaparsanız seviniriz.teşeklürler..
Bana hala gelen giden yok ya
bana da gelmedi..konu açıldığında katılmıştım oysa..neyle geliyor?kurye mi ptt mi getiren bu zarfı?
fasafiso işte, bana da gelmedi. Beklemeyin boşuna...
arkadaşlar bu konu açıldığında sayda 1.200 kişiydi ben dikkat etdim bakalım ne kadar artacak üye sayısı diye şimdi 2.291 eee bir haftada bin kişinin numunesini göndermek kolay olmasa gerek az sabır bence gelecek dedikleri gibi
valla konuyu actıgıma pısman oldum

gelecek arkadaslar az sabır