Babalar Günü Yarışması Sonuçları
Ad Soyad Mesaj Hediye
M. Doruk Taşçı canım babam o çocuk yüreğini hiç kaybetme olurmu hiç büyüme hiç yaşlanma hep böyle kal Traş Makinesi
Murat Çelikdemir Benim Babam, gözlerinin içi her bir bakışımda gülen , dertlerimi önceden sezen, babaların en anlayışlısı ve bana göre en özelidir...Benim babam Adam gibi Adamdır.. Traş Makinesi
Mustafa Kaplan Benim Babam, kendisi kadar iyi bir baba olacak oğulu hak ediyor. Traş Makinesi
Cenk Bircan Benim Babam, melekler şehrinin en tonton babası. Diş Fırçası
Ezgi Gözde Benim Babam, babaların en babası çünkü o benim herşeyim, korumam, özel şöförüm, dadım, kısacası bu dünyada ne yaşıyorsam mükemmel babam sayesinde. Diş Fırçası
Mehmet Akif Özdemir Benim Babam, bu zamana kadar babamın babalar gününü hiç kutlamadım herseyin bir ilki vardır deyip bu sene ki babalar gününü onun için unutulmaz yapıp torun'unun olacagı müjdesiyle kutlayacagım. Diş Fırçası
Metin Ertekin Benim Babam,DÜNYANIN EN SABIRLI EN UYSAL EN TEMİZ BABASI ÇÜNKÜ BENİM BABAM ÇÜNKÜ ANNEMİN KOCASI...:-) Diş Fırçası
Murat Türker Benim Babam, MAVİYİ ÇOK SEVER BRAUN MAVİDEN ALINIR .BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN BABACIM... Diş Fırçası
Sibel Ertuğrul Benim Babam, hayatta olmasına rağmen benim için hep özlemdir.(boşanmış aile) onu sevdiğimi hiç söyleyemedim yada hiç sarılamadım.ama sizin aracılığınızla bunu yapmak istiyorum.BABA SENİ SEVİYORUM!!!!! Diş Fırçası
Umut Özarslan Benim Babam, bir fincan kahve gibidir, huzur verir,rahatlatır,mutlu eder. Diş Fırçası
* Sıralama, hediye bazında alfabetik olarak yapılmıştır.