Ben de oy verdim.Puan kaç gündür 7.61 nasıl olur?Bazı arkadaşları samimiyet testine tabi tutmak gerekli!
Teşekkürler.
Ben de oy verdim.Puan kaç gündür 7.61 nasıl olur?Bazı arkadaşları samimiyet testine tabi tutmak gerekli! 
ben uzun zamandır destekliyorum hiç değişmiyor nedense baklalım sonuc ne olacak
Teşekkürler.
şükürler olsun sonunda değişti

aman be ne zormuş

sinir oluyordum
şeker insanlar döndüm ama 3 yada 4 günlüğüne güzel mesajlarınız için çook teşekkürler ben oy veremediğim halde oy verip ö.m yapan arkadaşlar kucak dolusu teşekkürler 5 gün erken döndüm küçük bir aksilik yaşadık yanımdaki misafirim (manevi kızım)havuz kenarında merdivenlerden düştü ve ufak bir sakatlık yaşadı ilk defa çalışma hayatı dışında denetlemeci kimliğimi kullandım hatanın otel güvenliği ile alakalı olduğunu otel müdürüne detaylı bir şekilde anlatınca özel hastane masraflarını otel yönetimi karşıladı ve özel ilgi gösterdiler küçük detaylar bazen çok işe yarıyor otelin favori şarkısı DEMET 'ten

toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı

4 gün sonra SAROZ dayım büyük ihtimalle evde olduğum sürece elimden geldiğince mesajlarınıza cvp vereceğim tekrardan teşekkürler
hoşgeldin

çok geçmiş olsun
otelin favori parçasını beğendim
çok sağol tatlım yok öyle çok önemli bir sorun yaşanmadı ucuz atlattık ama korktuk desene foruma iyi baktın yani

ben de giderken Bursa'ya uğramıştım ne kadar güzel bir yerde yaşıyosun tam benlik alışveriş cenneti